Metruk haldeydi yıkıldı

GÜNDEM 29.03.2022 - 09:16, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1788+ kez okundu.
 

Metruk haldeydi yıkıldı

Metruk haldeydi yıkıldı
Isparta Belediyesi, Doğancı Mahallesi’nde atıl vaziyette bulunan eski halı yıkama fabrikasının yıkımını gerçekleştirdi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından şehirde bulunan metruk binaların yıkımları hızlandırıldı. Belediyeye mülk sahiplerince yapılan müracaatlar gerekse belediyenin tespit ettiği, kamu kurum kuruluşları ile mahalle muhtarları tarafından bildirilen metruk yapılar tek tek yıkılıyor. Bugüne kadar çok sayıda metruk binanın belediye ekiplerince yıkımları gerçekleştirildi. Son olarak Doğancı Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ve kötü amaçlar için kullanılan atıl vaziyetteki eski halı yıkama fabrikası belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Doğancı Mahallesi Muhtarı Ali Divarcı, mahallede bulunan eski halı yıkama fabrikasının atıl bir durumda olduğunu ve kötü amaçlı kullanıldığı için yıkılması noktasında belediyeye başvuru yaptıklarını söyledi. Divarcı, “Sağ olsun Belediye Başkanımız bu konuda bize yardımcı oldu ve yıkımı yaptılar. Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.
Metruk haldeydi yıkıldı

Isparta Belediyesi, Doğancı Mahallesi’nde atıl vaziyette bulunan eski halı yıkama fabrikasının yıkımını gerçekleştirdi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından şehirde bulunan metruk binaların yıkımları hızlandırıldı. Belediyeye mülk sahiplerince yapılan müracaatlar gerekse belediyenin tespit ettiği, kamu kurum kuruluşları ile mahalle muhtarları tarafından bildirilen metruk yapılar tek tek yıkılıyor. Bugüne kadar çok sayıda metruk binanın belediye ekiplerince yıkımları gerçekleştirildi.

Son olarak Doğancı Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ve kötü amaçlar için kullanılan atıl vaziyetteki eski halı yıkama fabrikası belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Doğancı Mahallesi Muhtarı Ali Divarcı, mahallede bulunan eski halı yıkama fabrikasının atıl bir durumda olduğunu ve kötü amaçlı kullanıldığı için yıkılması noktasında belediyeye başvuru yaptıklarını söyledi. Divarcı, “Sağ olsun Belediye Başkanımız bu konuda bize yardımcı oldu ve yıkımı yaptılar. Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.