MAYDER’DEN, İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

GÜNDEM 10.10.2020 - 22:41, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2711+ kez okundu.
 

MAYDER’DEN, İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MAYDER’DEN, İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma Ve Yasatma Derneği (MAYDER) Başkanı İlker Övey ve Yönetim Kurulu Üyeleri İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek’i makamında ziyaret ederek ‘Hayırlı uğurlu olsun’ dileklerinde bulundular.   Yeni kurulmasına rağmen yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken ve adeta Isparta’nın parlayan yıldızı haline gelen Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma ve Yasatma Derneği (MAYDER) etkinliklerine devam ediyor. MAYDER’DEN İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Bilindiği gibi, İYİ Parti’de geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede İl Başkanlığı görevine partinin Kurucu Başkanı Mustafa Şimşek seçilmişti. Dernek Başkanı İlker Övey ve Yönetim Kurulu üyeleri dün İYİ Parti Isparta İl Başkanlığını ziyaret ettiler. ÖVEY; “GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM” Ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan İlker Övey; “Sayın Başkanım size ve şansınızda tüm İYİ Parti Isparta İl Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunar, yeni görevlerinizde başarılar dilerim” dedi. “DERNEĞİMİZE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ” Ziyarette ayrıca, Dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde de bulunan Başkan İlker Övey; “Malumlarınız olduğu üzere mahkumlarımızın ve ailelerinin bir takım sorunları bulunmaktadır. İYİ Parti Teşkilatlarınızdan derneğimize desteklerinizi bekliyoruz” dedi. BAŞKAN İLKER ÖVEY’DEN BAŞKAN MUSTAFA ŞİMŞEK’E ÇİÇEK TAKDİMİ Ziyaretin sonunda ise, Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma Ve Yasatma Derneği (MAYDER) Başkanı İlker Övey, İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek’e bir buket çiçek takdim etti.
MAYDER’DEN, İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma Ve Yasatma Derneği (MAYDER) Başkanı İlker Övey ve Yönetim Kurulu Üyeleri İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek’i makamında ziyaret ederek ‘Hayırlı uğurlu olsun’ dileklerinde bulundular.
 
Yeni kurulmasına rağmen yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken ve adeta Isparta’nın parlayan yıldızı haline gelen Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma ve Yasatma Derneği (MAYDER) etkinliklerine devam ediyor.

MAYDER’DEN İYİ PARTİ’YE
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Bilindiği gibi, İYİ Parti’de geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede İl Başkanlığı görevine partinin Kurucu Başkanı Mustafa Şimşek seçilmişti. Dernek Başkanı İlker Övey ve Yönetim Kurulu üyeleri dün İYİ Parti Isparta İl Başkanlığını ziyaret ettiler.

ÖVEY; “GÖREVLERİNDE
BAŞARILAR DİLERİM”
Ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan İlker Övey; “Sayın Başkanım size ve şansınızda tüm İYİ Parti Isparta İl Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunar, yeni görevlerinizde başarılar dilerim” dedi.
“DERNEĞİMİZE
DESTEKLERİNİZİ
BEKLİYORUZ”
Ziyarette ayrıca, Dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde de bulunan Başkan İlker Övey; “Malumlarınız olduğu üzere mahkumlarımızın ve ailelerinin bir takım sorunları bulunmaktadır. İYİ Parti Teşkilatlarınızdan derneğimize desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

BAŞKAN İLKER ÖVEY’DEN
BAŞKAN MUSTAFA ŞİMŞEK’E
ÇİÇEK TAKDİMİ
Ziyaretin sonunda ise, Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma Ve Yasatma Derneği (MAYDER) Başkanı İlker Övey, İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek’e bir buket çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.