Makamda Değil Sahada

GÜNDEM 28.01.2022 - 09:44, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2815+ kez okundu.
 

Makamda Değil Sahada

Makamda Değil Sahada
Belediye Başkanı Yurdabak, makamında oturmayı tercih etmeyerek yılki atlarının beslenmesine bizzat yardım etti Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, yanına aldığı belediye çalışanları ile birlikte soğuk havaya ve zor ulaşım şartlarına rağmen yılki atlarının beslenmesi için yem götürdü. Her sene olduğu gibi bu senede Yılkı atlarının soğuk karlı hava şartlarında beslenmelerine destek olmak için sahaya çıktıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, “Zengi yaylası,  ardıç alanı mevki, Tota bölgesindeki yılkı atlarımızın bulundukları bölgelere Sütçüler Belediyesi olarak personelimiz ile birlikte yemleme çalışmalarımızı gerçekleştirdik” dedi.
Makamda Değil Sahada

Belediye Başkanı Yurdabak, makamında oturmayı tercih etmeyerek yılki atlarının beslenmesine bizzat yardım etti

Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, yanına aldığı belediye çalışanları ile birlikte soğuk havaya ve zor ulaşım şartlarına rağmen yılki atlarının beslenmesi için yem götürdü.

Her sene olduğu gibi bu senede Yılkı atlarının soğuk karlı hava şartlarında beslenmelerine destek olmak için sahaya çıktıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, “Zengi yaylası,  ardıç alanı mevki, Tota bölgesindeki yılkı atlarımızın bulundukları bölgelere Sütçüler Belediyesi olarak personelimiz ile birlikte yemleme çalışmalarımızı gerçekleştirdik” dedi.

makam2.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.