Liman kıyıları güzelleşiyor

GÜNDEM 11.07.2019 - 11:40, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2300+ kez okundu.
 

Liman kıyıları güzelleşiyor

Liman kıyıları güzelleşiyor
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, geçtiğimiz günlerde yaptığı incelemelerin ardından verdiği talimatlarla halkın ve misafirlerin uğrak yeri olan Liman mevki yapılan tamirat ve tadilatlarla güzelleşiyor.   Fen İşleri Müdürü Hülya Ertap nezaretinde Balıkçı Kooperatifi ile Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı önündeki bozuk zemine şap atılıyor. Işıklı gösteri komuta binasının dış cephesinin sıva ve boya işlemleri yapılıyor. Liman dalgakıranlar, bordürler ve ahşap korkuluklar boyanıyor. Daha önceki yıllarda anne ve kızın göle düşerek hayatlarını kaybettiği ve Belediye Başkanımız Veli GÖK’ün çok hassas düşündüğü Limanda eksik kalan kısımlara ahşap korkuluklar yapılıyor. Liman içerisinin aydınlatma çalışmalarının yanı sıra kot farkı sebebi ile yapılan mevcut merdivenin yeniden düzenlenmesi ve engelli rampası yapımı gerçekleşiyor. Gece, gündüz demeden tüm imkanları ile Eğirdir halkının istek ve taleplerini yerine getirmeye çalışan Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK ve Personeli her konuya hassasiyetle yaklaşarak çözüm üretmeye devam ediyor.  
Liman kıyıları güzelleşiyor
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, geçtiğimiz günlerde yaptığı incelemelerin ardından verdiği talimatlarla halkın ve misafirlerin uğrak yeri olan Liman mevki yapılan tamirat ve tadilatlarla güzelleşiyor.
 
Fen İşleri Müdürü Hülya Ertap nezaretinde Balıkçı Kooperatifi ile Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı önündeki bozuk zemine şap atılıyor. Işıklı gösteri komuta binasının dış cephesinin sıva ve boya işlemleri yapılıyor. Liman dalgakıranlar, bordürler ve ahşap korkuluklar boyanıyor.
Daha önceki yıllarda anne ve kızın göle düşerek hayatlarını kaybettiği ve Belediye Başkanımız Veli GÖK’ün çok hassas düşündüğü Limanda eksik kalan kısımlara ahşap korkuluklar yapılıyor.
Liman içerisinin aydınlatma çalışmalarının yanı sıra kot farkı sebebi ile yapılan mevcut merdivenin yeniden düzenlenmesi ve engelli rampası yapımı gerçekleşiyor.
Gece, gündüz demeden tüm imkanları ile Eğirdir halkının istek ve taleplerini yerine getirmeye çalışan Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK ve Personeli her konuya hassasiyetle yaklaşarak çözüm üretmeye devam ediyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.