LASTİK TİCARETİNDE 30 YIL

14.05.2020 - 13:48, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2668+ kez okundu.
 

LASTİK TİCARETİNDE 30 YIL

LASTİK TİCARETİNDE 30 YIL
Çadırcılar A.Ş, Türkiye lastik pazarının yarısına hakim olan 4 dünya devi ve alt markaları ile çalışıyor. Isparta’da en çok lastik Çadırcılar A.Ş’nin bünyesindeki markalar arasından satılıyor.  Çadırcılar A.Ş Genel Müdürü Hurşit Çadırcı, ailesinin lastik ticaretine girişi ve bu sektörle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: DUAYEN BİR İSİM: ALİ ÇADIRCI 1990 yılında lastikçiliğe başladık. Bayraktar Holding’in bünyesinde Biokima Japon markası vardı. O zaman bayilik alınması çok zordu. Dedem Mustafa Çadırcı ile bayiinin arası çok iyiydi ve o dönemde başlanmış. Bugün hala devam ediyoruz. Babam ve amcam ile bu işi yürütüyoruz. Dedem 2012 yılında vefat etti. Başımızda amcamız var Ali Çadırcı. Bu sektörün özellikle petrolcülük sektörünün duayeni. Allah uzun ömür versin. Bizim genç kuşak olarak işi devralmamız 2005. Askerlik ve eğitimden sonra 2007 yılından itibaren lastik işinin başına ben geçtim. Petrol ile de amcam ilgileniyor. DÜNYA DEVİ 4 BÜYÜK MARKA Goodyear, Pirelli, Petlas, Yokohama ve alt markaları. 4 marka ve alt markaları Türkiye pazarının yarısına hakim. Isparta’da 2 lastik satılıyorsa 1’i bizden çıksın hedefindeyiz. Şu an lastik bölümünde 11 kişi çalışıyor. 2 mağazamızda faaliyet gösteriyoruz. Yeni Sanayi’deki işyerimiz Petlas markası altında hizmet veriyor. Burası Gül Küçük Sanayi’de Goodyear markası altında hizmet veriyoruz. Burada servisçilik de yapıyoruz. 720 m2 oturur alanda, 2.5 kat hizmet veriyoruz.”
LASTİK TİCARETİNDE 30 YIL

Çadırcılar A.Ş, Türkiye lastik pazarının yarısına hakim olan 4 dünya devi ve alt markaları ile çalışıyor. Isparta’da en çok lastik Çadırcılar A.Ş’nin bünyesindeki markalar arasından satılıyor.

 Çadırcılar A.Ş Genel Müdürü Hurşit Çadırcı, ailesinin lastik ticaretine girişi ve bu sektörle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

DUAYEN BİR İSİM: ALİ ÇADIRCI

1990 yılında lastikçiliğe başladık. Bayraktar Holding’in bünyesinde Biokima Japon markası vardı. O zaman bayilik alınması çok zordu. Dedem Mustafa Çadırcı ile bayiinin arası çok iyiydi ve o dönemde başlanmış. Bugün hala devam ediyoruz. Babam ve amcam ile bu işi yürütüyoruz. Dedem 2012 yılında vefat etti. Başımızda amcamız var Ali Çadırcı. Bu sektörün özellikle petrolcülük sektörünün duayeni. Allah uzun ömür versin. Bizim genç kuşak olarak işi devralmamız 2005. Askerlik ve eğitimden sonra 2007 yılından itibaren lastik işinin başına ben geçtim. Petrol ile de amcam ilgileniyor.

DÜNYA DEVİ 4 BÜYÜK MARKA

Goodyear, Pirelli, Petlas, Yokohama ve alt markaları. 4 marka ve alt markaları Türkiye pazarının yarısına hakim. Isparta’da 2 lastik satılıyorsa 1’i bizden çıksın hedefindeyiz. Şu an lastik bölümünde 11 kişi çalışıyor. 2 mağazamızda faaliyet gösteriyoruz. Yeni Sanayi’deki işyerimiz Petlas markası altında hizmet veriyor. Burası Gül Küçük Sanayi’de Goodyear markası altında hizmet veriyoruz. Burada servisçilik de yapıyoruz. 720 m2 oturur alanda, 2.5 kat hizmet veriyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.