KUVEYT'TEN GELEN 75 İŞÇİ ISPARTA'DA KARANTİNAYA ALINDI

GÜNDEM 17.04.2020 - 18:55, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1672+ kez okundu.
 

KUVEYT'TEN GELEN 75 İŞÇİ ISPARTA'DA KARANTİNAYA ALINDI

KUVEYT'TEN GELEN 75 İŞÇİ ISPARTA'DA KARANTİNAYA ALINDI
Koronavirüs salgını nedeniyle yurt dışında bulunan Türk vatandaşları, Dışişleri Bakanlığı'nın çalışmalarıyla Türkiye'ye getirilmeye başlandı. Antalya Havalimanı'na Kuveyt'ten uçakla gelen Türk vatandaşları, sıkı karantina önlemleri arasında otobüslere bindirildikten sonra 14 gün süresince karantinada geçirecekleri Isparta'ya getirildi. Antalya Büyükşehir Baladeyesi'ne bağlı 3 otobüsle gelen 75 işçi Murad Hüdavendigar Yurdu'na giriş yaptı. 75 işçi 14 gün boyuncu Isparta'da karantina altında kalacak. Daha sonra ise evlerine gönderilecek. 
KUVEYT'TEN GELEN 75 İŞÇİ ISPARTA'DA KARANTİNAYA ALINDI

Koronavirüs salgını nedeniyle yurt dışında bulunan Türk vatandaşları, Dışişleri Bakanlığı'nın çalışmalarıyla Türkiye'ye getirilmeye başlandı.

Antalya Havalimanı'na Kuveyt'ten uçakla gelen Türk vatandaşları, sıkı karantina önlemleri arasında otobüslere bindirildikten sonra 14 gün süresince karantinada geçirecekleri Isparta'ya getirildi.

Antalya Büyükşehir Baladeyesi'ne bağlı 3 otobüsle gelen 75 işçi Murad Hüdavendigar Yurdu'na giriş yaptı. 75 işçi 14 gün boyuncu Isparta'da karantina altında kalacak. Daha sonra ise evlerine gönderilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.