KÜRKÇÜ, ADAY OLMAYACAĞIM

GÜNDEM 31.07.2019 - 10:25, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1626+ kez okundu.
 

KÜRKÇÜ, ADAY OLMAYACAĞIM

KÜRKÇÜ, ADAY OLMAYACAĞIM
CHP’de de tek liste dönemi KÜRKÇÜ, ADAY OLMAYACAĞIM CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, bundan böyle kongrelere tek liste ile gidileceğini açıkladı. Genel merkezin bu yöndeki kararının Isparta’da da uygulanacağını belirten Kürkçü, kongrede İl başkanlığına aday olmadığını açıkladı. Kürkçü, şu açıklamalarda bulundu:“Bu bir bayrak yarışıdır ve bu süreçte ben ve arkadaşlarım iki seçim geçirdik ve görevimizi tamamladığımızı düşünüyoruz. Yeni bir kan değişimi ve yeni bir heycanla yeni arkadaşlarımızında önünü açma ve partimizi yeni döneme hazırlama adına aday olmayı düşünmüyorum. Geçtiğimiz günlerde Afyonda yapılan genişletilmiş il başkanları toplantısında parti genel merkezimizin aldığı bir karkar var, bundan böyle seçimlere tek liste ile gidilecek. Bu nedenle parti teşkilatlarımız tek aday üzerinde birleşerek tek liste ile seçime gitmeleri gerekiyor. Şimdiden aday olacak arkadaşların önünü açmak ve onlara fırsat vermek adına adaylığı düşünmediğimi ilk kez sizinle paylaşıyorum” dedi CHP SAĞLAM BASIYOR  Öte yenden CHP il başkanı Kürkçünün aday olmayacağını açıklaması üzerine parti teşkilatlarında Mimarlar odası eski başkanı Zafer sağlamın yeni dönemde CHP il başkanlığına aday olacağı öğrenildi. Sağlamın ekibini oluşturmak için şimdiden çalışmalara başladığı v ekongre sürecinde il başkanlığına aday olacağı öğrenildi.
KÜRKÇÜ, ADAY OLMAYACAĞIM

CHP’de de tek liste dönemi

KÜRKÇÜ, ADAY OLMAYACAĞIM

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, bundan böyle kongrelere tek liste ile gidileceğini açıkladı. Genel merkezin bu yöndeki kararının Isparta’da da uygulanacağını belirten Kürkçü, kongrede İl başkanlığına aday olmadığını açıkladı.

Kürkçü, şu açıklamalarda bulundu:“Bu bir bayrak yarışıdır ve bu süreçte ben ve arkadaşlarım iki seçim geçirdik ve görevimizi tamamladığımızı düşünüyoruz. Yeni bir kan değişimi ve yeni bir heycanla yeni arkadaşlarımızında önünü açma ve partimizi yeni döneme hazırlama adına aday olmayı düşünmüyorum. Geçtiğimiz günlerde Afyonda yapılan genişletilmiş il başkanları toplantısında parti genel merkezimizin aldığı bir karkar var, bundan böyle seçimlere tek liste ile gidilecek. Bu nedenle parti teşkilatlarımız tek aday üzerinde birleşerek tek liste ile seçime gitmeleri gerekiyor. Şimdiden aday olacak arkadaşların önünü açmak ve onlara fırsat vermek adına adaylığı düşünmediğimi ilk kez sizinle paylaşıyorum” dedi

CHP SAĞLAM BASIYOR 

Öte yenden CHP il başkanı Kürkçünün aday olmayacağını açıklaması üzerine parti teşkilatlarında Mimarlar odası eski başkanı Zafer sağlamın yeni dönemde CHP il başkanlığına aday olacağı öğrenildi. Sağlamın ekibini oluşturmak için şimdiden çalışmalara başladığı v ekongre sürecinde il başkanlığına aday olacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.