KUMANYA PARASI ÖDENDİ

SİYASET 19.10.2015 - 18:25, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1463+ kez okundu.
 

KUMANYA PARASI ÖDENDİ

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde 7 Haziran seçimlerinde partilerin sandık görevlilerine dağıttığı kumanyanın parasını MHP'den alamadığı için Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye mektup yazıp, yardım isteyen Mustafa Karapınar'a alacağı ödendi. Kendilerini 'Gerçek Ülkücüler' olarak tanıtan grubun aralarında topladığı 600 lira, eski ilçe başkanı Abdullah Aytaç tarafından Mustafa Karapınar'a fatura karşılığı verildi. Abdullah Aytaç, "Ocağa ve davaya gönülden bağlı ülkü erleri olarak, söz konusu borç ile ilgili hem eski yönetimimiz hem de dava arkadaşlarımızla istişare yaparak, borcu derhal ödedik. Özellikle belirtmek isterim ki söz konusu borç, davasına gönülden bağlı ve partimizden hiçbir maddi menfaat ya da makam elde etmeyen gerçek ülkücüler tarafından ödenmiştir"dedi. 'FATURAYI KESİP TALEPTE BULUNDUM' Mustafa Karapınar ise 4 ay sonra da olsa emeğinin karşılığını ödeyenlere teşekkür ederek, "Olayın bu duruma gelmesini istemezdim ama bu benim hak ettiğim bir bedeldi. Sayın ilçe başkanı, 'Fatura kesip getirse öderdik, şifahen istendi' demiş. Ben 7 Haziran 2015 tarihinde işyerime ait faturayı kesip talepte bulundum. Ben burada esnafım ve herkesle iyi geçinmek zorunda olan biriyim. Koskoca bir camiaya iftira atacak kadaraptal değilim. Ben hakkımı aldım ve bu olay da burada kapandı. Duyarlı ülkücülere teşekkür ederim" diye konuştu. 1 Kasım seçimlerinde asla böyle bir işe girmeyeceğini vurgulayan Karapınar, o gün işyerini açmayacağını kaydetti.

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde 7 Haziran seçimlerinde partilerin sandık görevlilerine dağıttığı kumanyanın parasını MHP'den alamadığı için Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye mektup yazıp, yardım isteyen Mustafa Karapınar'a alacağı ödendi. Kendilerini 'Gerçek Ülkücüler' olarak tanıtan grubun aralarında topladığı 600 lira, eski ilçe başkanı Abdullah Aytaç tarafından Mustafa Karapınar'a fatura karşılığı verildi. Abdullah Aytaç, "Ocağa ve davaya gönülden bağlı ülkü erleri olarak, söz konusu borç ile ilgili hem eski yönetimimiz hem de dava arkadaşlarımızla istişare yaparak, borcu derhal ödedik. Özellikle belirtmek isterim ki söz konusu borç, davasına gönülden bağlı ve partimizden hiçbir maddi menfaat ya da makam elde etmeyen gerçek ülkücüler tarafından ödenmiştir"dedi.

'FATURAYI KESİP TALEPTE BULUNDUM'

Mustafa Karapınar ise 4 ay sonra da olsa emeğinin karşılığını ödeyenlere teşekkür ederek, "Olayın bu duruma gelmesini istemezdim ama bu benim hak ettiğim bir bedeldi. Sayın ilçe başkanı, 'Fatura kesip getirse öderdik, şifahen istendi' demiş. Ben 7 Haziran 2015 tarihinde işyerime ait faturayı kesip talepte bulundum. Ben burada esnafım ve herkesle iyi geçinmek zorunda olan biriyim. Koskoca bir camiaya iftira atacak kadaraptal değilim. Ben hakkımı aldım ve bu olay da burada kapandı. Duyarlı ülkücülere teşekkür ederim" diye konuştu.

1 Kasım seçimlerinde asla böyle bir işe girmeyeceğini vurgulayan Karapınar, o gün işyerini açmayacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.