KORONAVİRÜS HASTALIĞINI YENEN ÖĞRETİM ÜYESİ TABURCU EDİLDİ

22.04.2020 - 22:29, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1663+ kez okundu.
 

KORONAVİRÜS HASTALIĞINI YENEN ÖĞRETİM ÜYESİ TABURCU EDİLDİ

KORONAVİRÜS HASTALIĞINI YENEN ÖĞRETİM ÜYESİ TABURCU EDİLDİ
ISPARTA Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Musa Yavuz, yakalandığı koronavirüs hastalığını yendi. Alkışlar eşliğinde taburcu edilen Yavuz, "Ailemin yanına döndüğüm için çok mutluyum, hayata yeni bir başlangıç yapmış gibi hissediyorum" dedi. Geçen 26 Mart'ta yorgunluk, halsizlik ve yüksek ateşten dolayı Isparta Şehir Hastanesi Acil Polikliniğine başvuran Doç. Dr. Musa Yavuz'un yapılan tetkiklerinde koronavirüs testi pozitif çıktı. Aynı hastanede tedavi altına alınan Yavuz, yaklaşık 28 gün süren tedavisinin ardından bugün taburcu edildi. O süreci anlatan Yavuz, "O gün göğüs hastalıkları servisine yatış işlemim yapıldı. Covid-19 sebebiyle 18 gün yoğun bakımda tedavi gördüm. Daha sonra yapılan testler sonucu Covid-19 virüsünün vücudumdan temizlendiği anlaşıldıktan sonra 5 gün süreyle göğüs hastalıkları servisinde tekrar kaldım. Bugün itibariyle de çıkış işlemim yapıldı. Devletimizin ve milletimizin sağlamış olduğu bu imkanlar sayesinde hayata yeniden döndüm. Bu süreç zarfında ihtiyaç olduğunda dua eden, kan veren, ailemin ve benim hal ve hatrımı soran tüm dostlara ayrı ayrı selam ve dua ediyorum" dedi. Ailemin yanına döndüğüm için çok mutluyum, hayata yeni bir başlangıç yapmış gibi hissediyorum diyen Yavuz; "Bu yeni başlangıcı veren Allah’a sonsuz şükrediyorum. Memleketimizde Covid-19 ve diğer hastalıklarla mücadele eden tüm hastalara acil şifalar diliyorum" diye konuştu. Doç. Dr. Yavuz, sağlık ekibinin alkışları eşliğinde hastaneden taburcu olarak evine gönderildi. 
KORONAVİRÜS HASTALIĞINI YENEN ÖĞRETİM ÜYESİ TABURCU EDİLDİ

ISPARTA Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Musa Yavuz, yakalandığı koronavirüs hastalığını yendi. Alkışlar eşliğinde taburcu edilen Yavuz, "Ailemin yanına döndüğüm için çok mutluyum, hayata yeni bir başlangıç yapmış gibi hissediyorum" dedi.

Geçen 26 Mart'ta yorgunluk, halsizlik ve yüksek ateşten dolayı Isparta Şehir Hastanesi Acil Polikliniğine başvuran Doç. Dr. Musa Yavuz'un yapılan tetkiklerinde koronavirüs testi pozitif çıktı. Aynı hastanede tedavi altına alınan Yavuz, yaklaşık 28 gün süren tedavisinin ardından bugün taburcu edildi. O süreci anlatan Yavuz, "O gün göğüs hastalıkları servisine yatış işlemim yapıldı. Covid-19 sebebiyle 18 gün yoğun bakımda tedavi gördüm. Daha sonra yapılan testler sonucu Covid-19 virüsünün vücudumdan temizlendiği anlaşıldıktan sonra 5 gün süreyle göğüs hastalıkları servisinde tekrar kaldım. Bugün itibariyle de çıkış işlemim yapıldı. Devletimizin ve milletimizin sağlamış olduğu bu imkanlar sayesinde hayata yeniden döndüm. Bu süreç zarfında ihtiyaç olduğunda dua eden, kan veren, ailemin ve benim hal ve hatrımı soran tüm dostlara ayrı ayrı selam ve dua ediyorum" dedi.

Ailemin yanına döndüğüm için çok mutluyum, hayata yeni bir başlangıç yapmış gibi hissediyorum diyen Yavuz; "Bu yeni başlangıcı veren Allah’a sonsuz şükrediyorum. Memleketimizde Covid-19 ve diğer hastalıklarla mücadele eden tüm hastalara acil şifalar diliyorum" diye konuştu. Doç. Dr. Yavuz, sağlık ekibinin alkışları eşliğinde hastaneden taburcu olarak evine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.