KOKU SORUNUNU ERDOĞAN’A İLETTİ

GÜNDEM 26.12.2015 - 16:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1290+ kez okundu.
 

KOKU SORUNUNU ERDOĞAN’A İLETTİ

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki muhtarlar toplantısına katılan Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit, Isparta’nın en büyük sorunu olan Sav’daki koku problemini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiğini ve kendisinin konuyla bizzat ilgilenme sözü verdiğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Beştepe’demuhtarlarla buluşmaya devam ediyor. geçtiğimiz Çarşamba günü Isparta’dan birgrup muhtar davet üzerine Beştepe’ye gitti. Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan, öncemuhtarlara hitap etti daha sonra da sorunlarını dinledi. Isparta grubununiçinde yer alan Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit, Cumhurbaşkanı Erdoğanile birebir görüşme fırsatı yakaladı. Yiğit, Isparta’nın en büyük sorunu olanTabakhane ve Sav’daki koku problemini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiğinisöyledi. KOKU SORUNUNU KENDİSİNE İLETTİM Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçen yılki davetine Umre’de olduğuiçin katılamadığını ifade eden Yiğit, bu yıl gelen davete katıldığını söyledi.Yiğit, “Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Sayın Cumhurbaşkanımız bizehitaben bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından yemeğe çıktık. Orada SayınCumhurbaşkanımızla aynı masaydık. Aramızda 2 kişi vardı. Birisi Bitlis’tengelen bir muhtar onun yanında da genel sekreter vardı. Orada SayınCumhurbaşkanımızla birebir görüşme fırsatım oldu. Kendisi Isparta’nınsorunlarını sordu. Bende Sayın Cumhurbaşkanımıza Isparta’nın en büyük sorunununTabakhane ve Sav’ın koku sorunu olduğunu belirttim. Isparta’ya gelen misafirleraçısından bu kokunun pek hoş olmadığını söyledim. Kendisi not aldı veilgileneceğini söyledi. Ben giderken Isparta’nın büyük sorunu olarak bunu istekkağıtlarına yazalım demiştim. Diğer arkadaşlar da inşallah yazmışlardır. Benhem yazdım hem de sözlü olarak bildirdim” şeklinde konuştu. OKUL AÇILIŞINA DAVET ETTİM Öte yandan Hızırbey Mahallesi’ne yapılan okul inşaatınınŞubat ayında sona ereceğini belirten Yiğit, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı açılışadavet ettiğini belirterek, “Ancak yoğun çalıştığından gelemeyeceğini söyledi.okulun hayırlı olması temennisinde bulundu” dedi.  
Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki muhtarlar toplantısına katılan Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit, Isparta’nın en büyük sorunu olan Sav’daki koku problemini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiğini ve kendisinin konuyla bizzat ilgilenme sözü verdiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Beştepe’demuhtarlarla buluşmaya devam ediyor. geçtiğimiz Çarşamba günü Isparta’dan birgrup muhtar davet üzerine Beştepe’ye gitti. Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan, öncemuhtarlara hitap etti daha sonra da sorunlarını dinledi. Isparta grubununiçinde yer alan Hızırbey Mahallesi Muhtarı Zeynep Yiğit, Cumhurbaşkanı Erdoğanile birebir görüşme fırsatı yakaladı. Yiğit, Isparta’nın en büyük sorunu olanTabakhane ve Sav’daki koku problemini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiğinisöyledi.

KOKU SORUNUNU KENDİSİNE İLETTİM
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçen yılki davetine Umre’de olduğuiçin katılamadığını ifade eden Yiğit, bu yıl gelen davete katıldığını söyledi.Yiğit, “Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Sayın Cumhurbaşkanımız bizehitaben bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından yemeğe çıktık. Orada SayınCumhurbaşkanımızla aynı masaydık. Aramızda 2 kişi vardı. Birisi Bitlis’tengelen bir muhtar onun yanında da genel sekreter vardı. Orada SayınCumhurbaşkanımızla birebir görüşme fırsatım oldu.

Kendisi Isparta’nınsorunlarını sordu. Bende Sayın Cumhurbaşkanımıza Isparta’nın en büyük sorunununTabakhane ve Sav’ın koku sorunu olduğunu belirttim. Isparta’ya gelen misafirleraçısından bu kokunun pek hoş olmadığını söyledim. Kendisi not aldı veilgileneceğini söyledi. Ben giderken Isparta’nın büyük sorunu olarak bunu istekkağıtlarına yazalım demiştim. Diğer arkadaşlar da inşallah yazmışlardır. Benhem yazdım hem de sözlü olarak bildirdim” şeklinde konuştu.

OKUL AÇILIŞINA DAVET ETTİM
Öte yandan Hızırbey Mahallesi’ne yapılan okul inşaatınınŞubat ayında sona ereceğini belirten Yiğit, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı açılışadavet ettiğini belirterek, “Ancak yoğun çalıştığından gelemeyeceğini söyledi.okulun hayırlı olması temennisinde bulundu” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.