Kelebek mobilya Eğirdir yolu 7. km’de hizmetinizde

GÜNDEM 03.09.2021 - 10:11, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1986+ kez okundu.
 

Kelebek mobilya Eğirdir yolu 7. km’de hizmetinizde

Kelebek mobilya Eğirdir yolu 7. km’de hizmetinizde
Türkiye’nin ilk kurumsal ve 80 yıllık mobilya markası olan Kelebek Mobilya’nın şubesi Eğirdir Yolunun 7. Km'sinde hizmetinizde. Eğirdir yolu 7. Km de hizmete giren Kelebek Mobilya açılışa özel indirimlerle Evlenecek çiftlere kapılarını açıyor. 2000 m2’lik Kelebek Mobilya mağazasında tüm Kelebek koleksiyonlarına ve Lova yatak ürünlerine ulaşabilir; en son teknolojiyle üretilmiş klasik ve modern tarzı bir arada sunan kullanışlı, konforlu ve en trend tasarımlarla yaşam alanlarınızda fark yaratabilirsiniz. Adres EĞİRDİR YOLU ÜZERİ 7. KM ISPARTA İletişim: 0507 962 82 23
Kelebek mobilya Eğirdir yolu 7. km’de hizmetinizde

Türkiye’nin ilk kurumsal ve 80 yıllık mobilya markası olan Kelebek Mobilya’nın şubesi Eğirdir Yolunun 7. Km'sinde hizmetinizde.

Eğirdir yolu 7. Km de hizmete giren Kelebek Mobilya açılışa özel indirimlerle Evlenecek çiftlere kapılarını açıyor.

2000 m2’lik Kelebek Mobilya mağazasında tüm Kelebek koleksiyonlarına ve Lova yatak ürünlerine ulaşabilir; en son teknolojiyle üretilmiş klasik ve modern tarzı bir arada sunan kullanışlı, konforlu ve en trend tasarımlarla yaşam alanlarınızda fark yaratabilirsiniz.

Adres EĞİRDİR YOLU ÜZERİ 7. KM ISPARTA

İletişim: 0507 962 82 23

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.