KAZAYA KARIŞAN OTOMOBİL PARK HALİNDEKİ DORSENİN ALTINA GİRDİ

05.11.2019 - 17:57, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1979+ kez okundu.
 

KAZAYA KARIŞAN OTOMOBİL PARK HALİNDEKİ DORSENİN ALTINA GİRDİ

KAZAYA KARIŞAN OTOMOBİL PARK HALİNDEKİ DORSENİN ALTINA GİRDİ
Isparta'da kazaya karışan otomobil, çarpışmanın etkisiyle park halinde bekleyen tır dorsesinin altına girdi. Kazada 2 kişi ağır yaralandı. Kaza Gül Petek Sanayi Sitesi önü 280. cadde Bozanönü yolunda meydana geldi. 2 otomobilin karıştığı kazada çarpmanın etkisiyle savrulan bir araç yol üzerinde park halinde bekleyen dorsenin altına girdi. Kazada 2 kişi ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. ESNAF HIZ KESİCİ İSTİYOR Öte yandan sanayi esnafı kaza olan yola yetkililer tarafından hız kesici istiyor. Sürekli maddi hasarlı veya bu tür yaralamalı kazaların meydana geldiğini belirten esnaflar, yol düz olduğu için sürücülerin sürat yaptıklarını ve her geçen gün tehlikenin artttığını dile getirdiler. 
KAZAYA KARIŞAN OTOMOBİL PARK HALİNDEKİ DORSENİN ALTINA GİRDİ

Isparta'da kazaya karışan otomobil, çarpışmanın etkisiyle park halinde bekleyen tır dorsesinin altına girdi. Kazada 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza Gül Petek Sanayi Sitesi önü 280. cadde Bozanönü yolunda meydana geldi. 2 otomobilin karıştığı kazada çarpmanın etkisiyle savrulan bir araç yol üzerinde park halinde bekleyen dorsenin altına girdi. Kazada 2 kişi ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

ESNAF HIZ KESİCİ İSTİYOR

Öte yandan sanayi esnafı kaza olan yola yetkililer tarafından hız kesici istiyor. Sürekli maddi hasarlı veya bu tür yaralamalı kazaların meydana geldiğini belirten esnaflar, yol düz olduğu için sürücülerin sürat yaptıklarını ve her geçen gün tehlikenin artttığını dile getirdiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.