Kayseri Şeker Fabrikasından küspe kurutma tesisi yapım ihalesi

GÜNDEM 09.09.2021 - 08:15, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2426+ kez okundu.
 

Kayseri Şeker Fabrikasından küspe kurutma tesisi yapım ihalesi

Kayseri Şeker Fabrikasından küspe kurutma tesisi yapım ihalesi
BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,  Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. Boğazlıyan Fabrikası bünyesinde Küspe Kurutma Tesisi Yapımı için ihale düzenleyecek.   İhaleye katılmak isteyenlerin tekliflerini, 20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 14.30'a kadar Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürlüğü Haberleşme Servisine sunmaları gerekmektedir. İhaleye ilişkin şartname, Plan Proje Yatırım Müdürlüğü’nden ya da rukiye.demiryirci@kayseriseker.com.tr internet adresinden temin edilmektedir. İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Kayseri Şeker Fabrikasından küspe kurutma tesisi yapım ihalesi

BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,

 Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. Boğazlıyan Fabrikası bünyesinde Küspe Kurutma Tesisi Yapımı için ihale düzenleyecek.   İhaleye katılmak isteyenlerin tekliflerini, 20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 14.30'a kadar Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürlüğü Haberleşme Servisine sunmaları gerekmektedir. İhaleye ilişkin şartname, Plan Proje Yatırım Müdürlüğü’nden ya da rukiye.demiryirci@kayseriseker.com.tr internet adresinden temin edilmektedir.

İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.