KATİL ZANLISINDAN KAN DONDURAN PAYLAŞIM

GÜNDEM 19.11.2019 - 11:32, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2194+ kez okundu.
 

KATİL ZANLISINDAN KAN DONDURAN PAYLAŞIM

KATİL ZANLISINDAN KAN DONDURAN PAYLAŞIM
Kan donduran paylaşım: "Canınızın istediği zaman ölmeyeceksiniz" Isparta'da üniversite öğrencisi Güleda Cankel'i öldüren eski sevgilisi Zafer P. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zafer P, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım dikkat çekti. Güleda Cankel'i öldürdükten sonra ölüm saatini Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımda, "Her şeyin zamanı yaşadığınız o andır. Mutlu olmayı ertelemeyin, canınızın istediği zaman ölmeyeceksiniz. Ve biz o zamanın değerini bilemedik. 18/11/2019 saat 13:47 bitti" notunu düştü. Zafer P.'nin hesabının açıklama kısmına da "Ömrü kısa, sevgisi sevgisi sonsuz kelebeğim" yazarak kalp koyduğu görüldü.
KATİL ZANLISINDAN KAN DONDURAN PAYLAŞIM

Kan donduran paylaşım: "Canınızın istediği zaman ölmeyeceksiniz"

Isparta'da üniversite öğrencisi Güleda Cankel'i öldüren eski sevgilisi Zafer P. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Zafer P, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım dikkat çekti. Güleda Cankel'i öldürdükten sonra ölüm saatini Instagram hesabından paylaştı.

Paylaşımda, "Her şeyin zamanı yaşadığınız o andır. Mutlu olmayı ertelemeyin, canınızın istediği zaman ölmeyeceksiniz. Ve biz o zamanın değerini bilemedik.

18/11/2019 saat 13:47 bitti" notunu düştü.

Zafer P.'nin hesabının açıklama kısmına da "Ömrü kısa, sevgisi sevgisi sonsuz kelebeğim" yazarak kalp koyduğu görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.