Karayolları Kavşağında 2 yeni önemli düzenleme

GÜNDEM 18.12.2019 - 12:31, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1682+ kez okundu.
 

Karayolları Kavşağında 2 yeni önemli düzenleme

Karayolları Kavşağında 2 yeni önemli düzenleme
Isparta'nın en önemli sorunlarından biri olan ulaşım ile ilgili Belediye ciddi çalışmalar yapıyor. Yapılan çalışmalarla trafikteki yoğunluğun en aza indirilmesi hedefleniyor. Son olarak yapılan çalışmalardan biri de Karayolları Kavşağında gerçekleştiriliyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de göreve geldikten sonra ulaşım sorununun çözümü için önemli adımlar atıyor. Bu kapsamda daha önce orta refüjleri kaldırarak, yolları genişleyen Belediye, üniversite hattından ise iki yeni bulvar çalışması yapıyor. Bunlara ek olarak ise şehir hastanesi bölgesindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda daha önce DSİ Bölge Müdürlüğüne ait duvarı iç tarafa çekerek yolun genişlemesini sağlayan belediye, yolun karşı tarafındaki karayollarına ait dış cephede yapıyor. Bu çalışmaların yanı sıra gar müdürlüğüne ait araziden bir yan yol açılarak eğirdir yoluna daha rahat bir ulaşım sağlanıyor. Gerçekleştirilen çalışmaları Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen yerinde inceledi.  Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, hayata geçirdikleri çalışmalar ile vatandaşların trafikte yaşadığı yoğunluğu en aza indirmeyi hedeflediklerini söyledi. Başdeğirmen, “Şehir hastanesinin üzerindeki kavşakta 10 gün önce Devlet Su işlerinin duvarını içeriye doğru almıştık ve oradaki yol genişlemişti onun dışında tam karşısında olan Devlet Demir yollarının bulunduğu yerde de 10 metre kadar içeriye girerek orayı da çift yol haline getirerek Anadolu mahallesinden gelen araçların yeni sanayi tarafına dönerek şehir hastanesi trafiğine girmeden dönmesini sağlıyoruz aynı zamanda tren garından şehir hastanesine dönen yol üzerinde kavşağa gelmeden Devlet Demir yolları müdürümüzün de yakın ilgi ve alakasıyla bizlere destek çalışmalarıyla bir yan yol açıyoruz sanayiye gitmek isteyen araçları bekletmeden yan yoldan şehir hastanesine çekebiliyoruz bu yolu da tamamladıktan sonra çok kolay bir şekilde bu yoldaki trafiğin sıkıntısını halletmiş olacağız. Vatandaşlarımız yakın bir zamanda bu rahatlığı yaşayacaklardır.” dedi
Karayolları Kavşağında 2 yeni önemli düzenleme

Isparta'nın en önemli sorunlarından biri olan ulaşım ile ilgili Belediye ciddi çalışmalar yapıyor. Yapılan çalışmalarla trafikteki yoğunluğun en aza indirilmesi hedefleniyor. Son olarak yapılan çalışmalardan biri de Karayolları Kavşağında gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de göreve geldikten sonra ulaşım sorununun çözümü için önemli adımlar atıyor. Bu kapsamda daha önce orta refüjleri kaldırarak, yolları genişleyen Belediye, üniversite hattından ise iki yeni bulvar çalışması yapıyor.

Bunlara ek olarak ise şehir hastanesi bölgesindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda daha önce DSİ Bölge Müdürlüğüne ait duvarı iç tarafa çekerek yolun genişlemesini sağlayan belediye, yolun karşı tarafındaki karayollarına ait dış cephede yapıyor. Bu çalışmaların yanı sıra gar müdürlüğüne ait araziden bir yan yol açılarak eğirdir yoluna daha rahat bir ulaşım sağlanıyor.

Gerçekleştirilen çalışmaları Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen yerinde inceledi.  Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, hayata geçirdikleri çalışmalar ile vatandaşların trafikte yaşadığı yoğunluğu en aza indirmeyi hedeflediklerini söyledi. Başdeğirmen, “Şehir hastanesinin üzerindeki kavşakta 10 gün önce Devlet Su işlerinin duvarını içeriye doğru almıştık ve oradaki yol genişlemişti onun dışında tam karşısında olan Devlet Demir yollarının bulunduğu yerde de 10 metre kadar içeriye girerek orayı da çift yol haline getirerek Anadolu mahallesinden gelen araçların yeni sanayi tarafına dönerek şehir hastanesi trafiğine girmeden dönmesini sağlıyoruz aynı zamanda tren garından şehir hastanesine dönen yol üzerinde kavşağa gelmeden Devlet Demir yolları müdürümüzün de yakın ilgi ve alakasıyla bizlere destek çalışmalarıyla bir yan yol açıyoruz sanayiye gitmek isteyen araçları bekletmeden yan yoldan şehir hastanesine çekebiliyoruz bu yolu da tamamladıktan sonra çok kolay bir şekilde bu yoldaki trafiğin sıkıntısını halletmiş olacağız. Vatandaşlarımız yakın bir zamanda bu rahatlığı yaşayacaklardır.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.