KAR YAĞIŞI İLE KAPANAN YOLDA MAHSUR KALDILAR

GÜNDEM 27.12.2019 - 11:57, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2507+ kez okundu.
 

KAR YAĞIŞI İLE KAPANAN YOLDA MAHSUR KALDILAR

KAR YAĞIŞI İLE KAPANAN YOLDA MAHSUR KALDILAR
  Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Sağır Köyü ile Karamık Çay yolunda kar yağışı nedeniyle kapanan yolda mahsur kalanlar kurtarıldı. Yalvaç'a bağlı Sağır köyü ile Afyonkarahisar'ın Çay ilçesi Karamık köyü arasında dün gece kar nedeniyle ulaşıma kapanan yolun Isparta İl Özel İdaresi, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi, ve Yalvaç Belediyesi iş makinaları ile açıldı. Yolda mahsur kalanlar Yalvaç İlçe Jandarma komutanlığı, Çay İlçe Jandarma Komutanlığı Personeli ve Köy Muhtarlarının da desteği ile kurtarıldı. Gece boyunca ise yolları temizleme çalışmaları devam etti.  
KAR YAĞIŞI İLE KAPANAN YOLDA MAHSUR KALDILAR

 

Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Sağır Köyü ile Karamık Çay yolunda kar yağışı nedeniyle kapanan yolda mahsur kalanlar kurtarıldı.

Yalvaç'a bağlı Sağır köyü ile Afyonkarahisar'ın Çay ilçesi Karamık köyü arasında dün gece kar nedeniyle ulaşıma kapanan yolun Isparta İl Özel İdaresi, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi, ve Yalvaç Belediyesi iş makinaları ile açıldı. Yolda mahsur kalanlar Yalvaç İlçe Jandarma komutanlığı, Çay İlçe Jandarma Komutanlığı Personeli ve Köy Muhtarlarının da desteği ile kurtarıldı. Gece boyunca ise yolları temizleme çalışmaları devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.