KADİR GECESİNDE ŞEHİTLER UNUTULMADI

GÜNDEM 08.05.2021 - 22:23, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2998+ kez okundu.
 

KADİR GECESİNDE ŞEHİTLER UNUTULMADI

KADİR GECESİNDE ŞEHİTLER UNUTULMADI
Mübarek Ramazan ayını uğurlamaya hazırlanırken Kur'an-ı Kerim'de "Bin aydan daha hayırlı" olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ni de bugün idrak ediyoruz. Bu vesileyle Garnizon Şehitliği’nde çok anlamlı bir program düzenlendi.   Vali Ömer Seymenoğlu, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in katıldığı programda kahraman şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti sunularak sonrasında dualar edildi.   Ardından Vali Seymenoğlu şehit kabirlerine karanfil bırakarak Kahraman evlatlarının kabirleri başındaki ailelere yeniden taziyelerini iletti. Şehit ailelerimizle bir süre sohbet eden Vali Seymenoğlu ailelerin Kadir Gecelerini tebrik etti.
KADİR GECESİNDE ŞEHİTLER UNUTULMADI

Mübarek Ramazan ayını uğurlamaya hazırlanırken Kur'an-ı Kerim'de "Bin aydan daha hayırlı" olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ni de bugün idrak ediyoruz. Bu vesileyle Garnizon Şehitliği’nde çok anlamlı bir program düzenlendi.

 

Vali Ömer Seymenoğlu, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in katıldığı programda kahraman şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti sunularak sonrasında dualar edildi.

 

Ardından Vali Seymenoğlu şehit kabirlerine karanfil bırakarak Kahraman evlatlarının kabirleri başındaki ailelere yeniden taziyelerini iletti. Şehit ailelerimizle bir süre sohbet eden Vali Seymenoğlu ailelerin Kadir Gecelerini tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.