KIŞLANIN GİRİŞİNE KAMYON VE İTFAİYE PARK EDİLDİ

GÜNDEM 18.07.2016 - 23:09, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2126+ kez okundu.
 

KIŞLANIN GİRİŞİNE KAMYON VE İTFAİYE PARK EDİLDİ

KIŞLANIN GİRİŞİNE KAMYON VE İTFAİYE PARK EDİLDİ
Darbe girişimi nedeniyle Isparta’da İl Özel İdaresine bağlıçok sayıda kamyon ile Atabey İlçesi’ne bağlı İtfaiye aracı, Eğirdir Dağ KomandoOkulu Eğitim Merkez Komutanlığı girişine park edildi. Türkiye’de 15 Temmuz akşamı başlayan darbe girişiminedeniyle Eğirdir Dağ Komando Okulu Eğitim Merkez Komutanlığı girişinin önündevatandaşlar nöbet tutmaya devam ediyor. Bugün ise İl Özel İdaresine bağlı kamyon ile Atabey ilçesine bağlıitfaiye kışlaya giriş kapısını kapattı. İtfaiye ve kamyonlar girişe parkedilirken, vatandaş ise nöbet tutmaya devam etti. 
KIŞLANIN GİRİŞİNE KAMYON VE İTFAİYE PARK EDİLDİ

Darbe girişimi nedeniyle Isparta’da İl Özel İdaresine bağlıçok sayıda kamyon ile Atabey İlçesi’ne bağlı İtfaiye aracı, Eğirdir Dağ KomandoOkulu Eğitim Merkez Komutanlığı girişine park edildi.

Türkiye’de 15 Temmuz akşamı başlayan darbe girişiminedeniyle Eğirdir Dağ Komando Okulu Eğitim Merkez Komutanlığı girişinin önündevatandaşlar nöbet tutmaya devam ediyor. Bugün ise İl Özel İdaresine bağlı kamyon ile Atabey ilçesine bağlıitfaiye kışlaya giriş kapısını kapattı. İtfaiye ve kamyonlar girişe parkedilirken, vatandaş ise nöbet tutmaya devam etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.