İYİ Parti İl Genel Meclisi Üyesi Sinan Aydın Ameliyat oldu

GÜNDEM 17.01.2020 - 11:06, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2799+ kez okundu.
 

İYİ Parti İl Genel Meclisi Üyesi Sinan Aydın Ameliyat oldu

İYİ Parti İl Genel Meclisi Üyesi Sinan Aydın Ameliyat oldu
İYİ Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Sekreteri Sinan Aydın safra kesesi ameliyatı oldu. Aydın bugün hastaneden taburcu olacak.   31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’den İl Meclisi Üyesi seçilen ve halen bu görevi başarıyla sürdüren Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Sekreteri Sinan Aydın, dün Süleyman Demirel Tıp Fakültesi Hastanesinde başarılı bir safra kesesi ameliyatı geçirdi.   Sağlık durumu son derece iyi olan Aydın’ın bugün hastaneden taburcu olacağı bildirildi. Gul32.com İnternet Haber Sitesi ve Nokta Gazetesi Ailesi olarak; İYİ Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Sekreteri Sinan Aydın’a geçmiş olsun dileklerimizi sunar, Allah’tan acil şifalar dilerim.
İYİ Parti İl Genel Meclisi Üyesi Sinan Aydın Ameliyat oldu

İYİ Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Sekreteri Sinan Aydın safra kesesi ameliyatı oldu. Aydın bugün hastaneden taburcu olacak.

 

31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’den İl Meclisi Üyesi seçilen ve halen bu görevi başarıyla sürdüren Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Sekreteri Sinan Aydın, dün Süleyman Demirel Tıp Fakültesi Hastanesinde başarılı bir safra kesesi ameliyatı geçirdi.

 

Sağlık durumu son derece iyi olan Aydın’ın bugün hastaneden taburcu olacağı bildirildi.

Gul32.com İnternet Haber Sitesi ve Nokta Gazetesi Ailesi olarak; İYİ Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Sekreteri Sinan Aydın’a geçmiş olsun dileklerimizi sunar, Allah’tan acil şifalar dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.