İYİ Kİ VARSIN SÜREYYA SADİ BİLGİÇ

GÜNDEM 29.07.2020 - 17:59, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1822+ kez okundu.
 

İYİ Kİ VARSIN SÜREYYA SADİ BİLGİÇ

İYİ Kİ VARSIN SÜREYYA SADİ BİLGİÇ
Türkiye Futbol Federasyonu, sadece 1. olan takımların bir üst lige çıkma kararı almasının ardından Ispartaspor gibi bir çok kulüp federasyona tepki göstermiş ve ardından alınan kararın gözden geçirilmesi için talepte bulunmuşlardı. Ve Federasyon tekrar bir araya gelerek, Ispartaspor'un da bir üst lige çıkacağına karar verdi. Bu aşamada ilk karar sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yoğun girişimlerdi bulunmuş ve meclis kürsüsünden federasyona bu kararın gözden geçirilmesi için açıklamalarda bulunmuştu. Yıllarca amatör liglerde bile olmayan Ispartaspor'un bundan 4 yıl önce Özel İdare takımının ismini değiştirerek, Bal liginde oynamasını sağlamış. Ve 4 yıl boyunca maddi ve manevi her türlü desteği vermiştir. Isparta'ya armağan etmiştir. Bu süreçte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşerek 4 maçın kalmış olması ve 1 puan geride olduğuna anlatarak, yaklaşık pandemiden sonra 1 aylık büyük uğraşları sonucunda temellerini kendi attığı ve yeşerttiği Ispartasporumuzu tekrar profesyonel ligle buluşturan en büyük güç olmuştur. Isparta kamuoyu olarak Bilgiç'e ve 4 yıl boyunca bu takım için mücadele etmiş Başkanlar ve yönetim kurullarına teşekkür ediyoruz.  
İYİ Kİ VARSIN SÜREYYA SADİ BİLGİÇ

Türkiye Futbol Federasyonu, sadece 1. olan takımların bir üst lige çıkma kararı almasının ardından Ispartaspor gibi bir çok kulüp federasyona tepki göstermiş ve ardından alınan kararın gözden geçirilmesi için talepte bulunmuşlardı. Ve Federasyon tekrar bir araya gelerek, Ispartaspor'un da bir üst lige çıkacağına karar verdi. Bu aşamada ilk karar sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yoğun girişimlerdi bulunmuş ve meclis kürsüsünden federasyona bu kararın gözden geçirilmesi için açıklamalarda bulunmuştu.

Yıllarca amatör liglerde bile olmayan Ispartaspor'un bundan 4 yıl önce Özel İdare takımının ismini değiştirerek, Bal liginde oynamasını sağlamış. Ve 4 yıl boyunca maddi ve manevi her türlü desteği vermiştir. Isparta'ya armağan etmiştir. Bu süreçte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşerek 4 maçın kalmış olması ve 1 puan geride olduğuna anlatarak, yaklaşık pandemiden sonra 1 aylık büyük uğraşları sonucunda temellerini kendi attığı ve yeşerttiği Ispartasporumuzu tekrar profesyonel ligle buluşturan en büyük güç olmuştur.

Isparta kamuoyu olarak Bilgiç'e ve 4 yıl boyunca bu takım için mücadele etmiş Başkanlar ve yönetim kurullarına teşekkür ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.