İSMAİL KAYA ISPARTA'YA ATANDI

18.02.2020 - 11:18, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2442+ kez okundu.
 

İSMAİL KAYA ISPARTA'YA ATANDI

İSMAİL KAYA ISPARTA'YA ATANDI
DSİ 18. Bölge Müdürü Mahmut Berber’in tayini Ankara’ya Merkeze alındı. Sivas Bölge Müdürü İsmail Kaya Isparta 18. Bölge Müdürü olarak atandı. Isparta 18. Bölge Müdür Yardımcısı Göktuğ İlter, DSİ Aydın Bölge Müdürü olarak atandı. Eskişehir’de Bölge Müdür Yardımcılığı yapan Ispartalı Oğuzhan Karabulut, Diyarbakır Bölge Müdürü oldu. Kastamonu Bölge Müdürlüğü yapan Ispartalı Hayrettin Baysal ise Ankara'ya Merkeze alındı. Isparta’da Bölge Müdür Yardımcısı iken tayini Kayseri DSİ’ye Bölge Müdür Yardımcısı olarak atanan Şükrü Baysal da Sivas’a Bölge Müdürü olarak atandı. 
İSMAİL KAYA ISPARTA'YA ATANDI

DSİ 18. Bölge Müdürü Mahmut Berber’in tayini Ankara’ya Merkeze alındı.

Sivas Bölge Müdürü İsmail Kaya Isparta 18. Bölge Müdürü olarak atandı. Isparta 18. Bölge Müdür Yardımcısı Göktuğ İlter, DSİ Aydın Bölge Müdürü olarak atandı. Eskişehir’de Bölge Müdür Yardımcılığı yapan Ispartalı Oğuzhan Karabulut, Diyarbakır Bölge Müdürü oldu. Kastamonu Bölge Müdürlüğü yapan Ispartalı Hayrettin Baysal ise Ankara'ya Merkeze alındı. Isparta’da Bölge Müdür Yardımcısı iken tayini Kayseri DSİ’ye Bölge Müdür Yardımcısı olarak atanan Şükrü Baysal da Sivas’a Bölge Müdürü olarak atandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.