İSLAMKÖY MUHTARINDAN TEŞEKKÜR

GÜNDEM 19.05.2021 - 11:07, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2016+ kez okundu.
 

İSLAMKÖY MUHTARINDAN TEŞEKKÜR

İSLAMKÖY MUHTARINDAN TEŞEKKÜR
ATABEY ilçesine bağlı İslamköy Muhtarı Hüseyin Duran, köyün orta refüjdeki sulama sorununu verdiği talimatla çözüme kavuşturan TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu'a teşekkür etti. Muhtar Duran ayrıca, yine köyün içme suyu problemini çözen TBMM Başkanvekili Bilgiç ile Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy'a teşekkür etti. İslamköy'de orta refüjdeki sulama sorunu çözüldü. TBMM Başkanvekili Bilgiç'e sorunu anlatan Muhtar Duran, hemen talimat verdiğini ve İl Özel İdare tarafından sulama borusunun getirilerek montajının yapıldığını söyledi. İslamköy'ün merkezine kadar sulama sorununun kalmadığını söyleyin Muhtar Duran; "Ihlamurlarımız kurumak üzereydi. Şimdi kurtulduk" dedi. Muhtar Duran ayrıca, Yıllardır sıkıntılı olan içme suyu hattının da yenilendiğini duyurdu. Belediye Başkanı Tevfik Atasoy'a teşekkür eden Muhtar Duran, artık İslamköy'ün kendi içme suyu hattı var dedi.
İSLAMKÖY MUHTARINDAN TEŞEKKÜR

ATABEY ilçesine bağlı İslamköy Muhtarı Hüseyin Duran, köyün orta refüjdeki sulama sorununu verdiği talimatla çözüme kavuşturan TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu'a teşekkür etti.

Muhtar Duran ayrıca, yine köyün içme suyu problemini çözen TBMM Başkanvekili Bilgiç ile Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy'a teşekkür etti.

İslamköy'de orta refüjdeki sulama sorunu çözüldü. TBMM Başkanvekili Bilgiç'e sorunu anlatan Muhtar Duran, hemen talimat verdiğini ve İl Özel İdare tarafından sulama borusunun getirilerek montajının yapıldığını söyledi. İslamköy'ün merkezine kadar sulama sorununun kalmadığını söyleyin Muhtar Duran; "Ihlamurlarımız kurumak üzereydi. Şimdi kurtulduk" dedi.

Muhtar Duran ayrıca, Yıllardır sıkıntılı olan içme suyu hattının da yenilendiğini duyurdu. Belediye Başkanı Tevfik Atasoy'a teşekkür eden Muhtar Duran, artık İslamköy'ün kendi içme suyu hattı var dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.