İRFAN BAKIR MİLLETVEKİLLİĞİNİ GARANTİLEDİ

SİYASET 30.03.2015 - 17:41, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1894+ kez okundu.
 

İRFAN BAKIR MİLLETVEKİLLİĞİNİ GARANTİLEDİ

CHP Isparta'da ön seçimin ardından en güçlü adayı ile 7 Haziran seçimleri için çalışmalarına başlıyor. Şimdi ise gözler 7 Nisan'a çevrildi. AK Parti ve MHP'nin adayları merak edilirken, CHP'de ise İrfan Bakır'ın liste başı olması ile 1 milletvekilliği garantilendi. Geçen dönem CHP'de 2. Sıra Milletvekili Adayı olan İrfan Bakır bu kez 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde ön seçimden zaferle çıkarak listenin başı olarak seçimlere katılacak. İrfan Bakır'ın milletvekilliği garantilenirken, gözler ise AK Parti ve MHP'de olacak. 7 Nisan'da adaylar açıklanırken seçim tahmini de yapılmaya başlanacak. 

CHP Isparta'da ön seçimin ardından en güçlü adayı ile 7 Haziran seçimleri için çalışmalarına başlıyor. Şimdi ise gözler 7 Nisan'a çevrildi. AK Parti ve MHP'nin adayları merak edilirken, CHP'de ise İrfan Bakır'ın liste başı olması ile 1 milletvekilliği garantilendi.

Geçen dönem CHP'de 2. Sıra Milletvekili Adayı olan İrfan Bakır bu kez 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde ön seçimden zaferle çıkarak listenin başı olarak seçimlere katılacak. İrfan Bakır'ın milletvekilliği garantilenirken, gözler ise AK Parti ve MHP'de olacak. 7 Nisan'da adaylar açıklanırken seçim tahmini de yapılmaya başlanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.