İLK GÜNDEN KRİZ ÇIKTI....

SİYASET 18.11.2015 - 22:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1169+ kez okundu.
 

İLK GÜNDEN KRİZ ÇIKTI....

Ak Partinin pazar günkü teşkilat kahvaltısında İl Başkanı Osman Zabun ile Milletvekili Sait Yüce arasında soğuk rüzgarlar estiren diyaloğ yaşandığı öğrenildi Teşkilat mensupları parti yöneticileri ve belediye başkanlarıyla meclis üyelerinin önünde Milletvekili Sait Yüce bilinmeyen bir sebepten dolayı İl Başkanı Osman Zabun'a sert tepki gösterdi. Milletvekilinin bu tutumu partililer arasında hayretle karşılandı. Ak Parti İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu seçim sonrası teşkilatlara teşekkür programında plaket krizi yaşandı. Gul 32 haber merkezinin edindiği bilgiye göre Teşkilatlarla bir araya gelen Ak Parti il başkanı Osman Zabun, yaptırdığı plaketleri ilçe başkanlarına taktim etmiş. Buraya kadar herşey normal. Fakat Zabun'un ilçe başkanlarına plaketlerin tamamını kendisinin taktim etmesine alınan Milletvekili Said Yüce, ilçe başkanlarının yanında İl başkanı Zabun'un yanına gelerek, sen edep bilmiyorsun diyerek sert çıkmasına, İl Başkanı Osman Zabun ise sayın vekil, biz edebide usulüde iyi biliriz diyerek, programın İl başkanlığına ait olduğunu hatırlatmış.

Ak Partinin pazar günkü teşkilat kahvaltısında İl Başkanı Osman Zabun ile Milletvekili Sait Yüce arasında soğuk rüzgarlar estiren diyaloğ yaşandığı öğrenildi

Teşkilat mensupları parti yöneticileri ve belediye başkanlarıyla meclis üyelerinin önünde Milletvekili Sait Yüce bilinmeyen bir sebepten dolayı İl Başkanı Osman Zabun'a sert tepki gösterdi. Milletvekilinin bu tutumu partililer arasında hayretle karşılandı.

Ak Parti İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu seçim sonrası teşkilatlara teşekkür programında plaket krizi yaşandı. Gul 32 haber merkezinin edindiği bilgiye göre Teşkilatlarla bir araya gelen Ak Parti il başkanı Osman Zabun, yaptırdığı plaketleri ilçe başkanlarına taktim etmiş. Buraya kadar herşey normal. Fakat Zabun'un ilçe başkanlarına plaketlerin tamamını kendisinin taktim etmesine alınan Milletvekili Said Yüce, ilçe başkanlarının yanında İl başkanı Zabun'un yanına gelerek, sen edep bilmiyorsun diyerek sert çıkmasına, İl Başkanı Osman Zabun ise sayın vekil, biz edebide usulüde iyi biliriz diyerek, programın İl başkanlığına ait olduğunu hatırlatmış.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.