İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri olay yerine koştu

GÜNDEM 21.09.2021 - 21:39, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1683+ kez okundu.
 

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri olay yerine koştu

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri olay yerine koştu
Isparta-Antalya karayolunun tüneller çıkışında koyun yüklü tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan hayvanların ilk müdahalesi Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince yapıldı. Kazanın meydana gelmesinden kısa bir süre sonra olay yerine giden, Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü ekiplerince, yaralı hayvanların tedavileri yapıldı.  
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri olay yerine koştu

Isparta-Antalya karayolunun tüneller çıkışında koyun yüklü tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan hayvanların ilk müdahalesi Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince yapıldı.

Kazanın meydana gelmesinden kısa bir süre sonra olay yerine giden, Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü ekiplerince, yaralı hayvanların tedavileri yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.