Hırsızlığında Böylesi

ASAYİŞ 07.02.2016 - 10:55, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1822+ kez okundu.
 

Hırsızlığında Böylesi

Hırsızlığında böylesi...
Bolu, Kocaeli, İstanbul, Isparta ve Kayseri'de çok sayıda işyerinden elektronik eşya çaldıkları iddia edilen 2 zanlı gözaltına alındı. Bolu, Kocaeli, İstanbul, Isparta ve Kayseri'de çok sayıda işyerinden elektronik eşya çaldıkları iddia edilen 2 zanlı gözaltına alındı. Gebze Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iş yerinden elektronik eşya çalındığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, kimliklerini belirledikleri hırsızlık şüphelileri Cengiz Ö. (52) ve Tevfik Ç'yi (37), İstanbul'un Avcılar ilçesinde şirketten araç kiraladıkları sırada yakaladı. İstanbul, Bolu, Isparta ve Kayseri'deki iş yerlerinden de hırsızlık yaptıkları belirlenen zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edildi. Cengiz Ö'nün, hakkındaki kesinleşmiş 29 yıl hapis cezası nedeniyle, Tevfik Ç'nin de 17 hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla arandığı öğrenildi. Bolu, Kocaeli, İstanbul, Isparta Ve Kayseri' 
Hırsızlığında böylesi...

Bolu, Kocaeli, İstanbul, Isparta ve Kayseri'de çok sayıda işyerinden elektronik eşya çaldıkları iddia edilen 2 zanlı gözaltına alındı.

Bolu, Kocaeli, İstanbul, Isparta ve Kayseri'de çok sayıda işyerinden elektronik eşya çaldıkları iddia edilen 2 zanlı gözaltına alındı.

Gebze Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iş yerinden elektronik eşya çalındığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Ekipler, kimliklerini belirledikleri hırsızlık şüphelileri Cengiz Ö. (52) ve Tevfik Ç'yi (37), İstanbul'un Avcılar ilçesinde şirketten araç kiraladıkları sırada yakaladı.

İstanbul, Bolu, Isparta ve Kayseri'deki iş yerlerinden de hırsızlık yaptıkları belirlenen zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edildi.

Cengiz Ö'nün, hakkındaki kesinleşmiş 29 yıl hapis cezası nedeniyle, Tevfik Ç'nin de 17 hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla arandığı öğrenildi.

Bolu, Kocaeli, İstanbul, Isparta Ve Kayseri' 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.