HEM ÖĞRENCİ HEM YURT SAHİPLERİ MAĞDUR OLMASIN

GÜNDEM 24.03.2020 - 23:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1806+ kez okundu.
 

HEM ÖĞRENCİ HEM YURT SAHİPLERİ MAĞDUR OLMASIN

HEM ÖĞRENCİ HEM YURT SAHİPLERİ MAĞDUR OLMASIN
Coronavirüs sebebi ile üniversiteler tatil edildi. Yurtlar boş kaldı. Öğrenciler memleketine döndü. Bir yandan öğrenciler, boş kaldığı sürece ücret ödemeyelim derken, yurt sahiplerini de düşünmek gerek. Bu konunun her iki tarafı da mağdur etmeden çözülmesi gerek. SDÜ Öğrenci Konseyi Grubu, coronavirüs nedeniyle üniversitenin tatil edilmesinin ardından apart ve yurtların boş kaldığını ve bu sürede öğrencilerin ücret ödenememesi için sosyal medyada destek çalışması başlattı. +Ispartaöğrencinesahipçık başlığı ile sosyal medyada destek çalışması başlatan öğrenciler konu ile ilgili TBMM Başkanvekili ve AK PARTİ Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’ten de destek istediler. Bilgiç, bu isteği karşılıksız bırakmadı. Hem öğrencilerin hemde yurt işletmecilerinin mağdur olmamaları konusu ile yakından ilgileneceğini açıkladı. Öğrenciler, ve Yurt işletmecileri taleplerini değerlendiren Milletvekili Bilgiç’e teşekkür etti.  
HEM ÖĞRENCİ HEM YURT SAHİPLERİ MAĞDUR OLMASIN

Coronavirüs sebebi ile üniversiteler tatil edildi. Yurtlar boş kaldı. Öğrenciler memleketine döndü. Bir yandan öğrenciler, boş kaldığı sürece ücret ödemeyelim derken, yurt sahiplerini de düşünmek gerek. Bu konunun her iki tarafı da mağdur etmeden çözülmesi gerek.

SDÜ Öğrenci Konseyi Grubu, coronavirüs nedeniyle üniversitenin tatil edilmesinin ardından apart ve yurtların boş kaldığını ve bu sürede öğrencilerin ücret ödenememesi için sosyal medyada destek çalışması başlattı. +Ispartaöğrencinesahipçık başlığı ile sosyal medyada destek çalışması başlatan öğrenciler konu ile ilgili TBMM Başkanvekili ve AK PARTİ Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’ten de destek istediler. Bilgiç, bu isteği karşılıksız bırakmadı. Hem öğrencilerin hemde yurt işletmecilerinin mağdur olmamaları konusu ile yakından ilgileneceğini açıkladı. Öğrenciler, ve Yurt işletmecileri taleplerini değerlendiren Milletvekili Bilgiç’e teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.