HEM’DE BAŞARI ÇITASI YÜKSELECEK

GÜNDEM 11.07.2019 - 11:43, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1957+ kez okundu.
 

HEM’DE BAŞARI ÇITASI YÜKSELECEK

HEM’DE BAŞARI ÇITASI YÜKSELECEK
Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne atanan Niyazi Karadem, Merkezi bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak ve vatandaşlara daha iyi eğitim hizmeti vermek için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.    İl Milli Eğitim Müdürlüğü geçtiğimiz Perşembe günü itibari ile 80 yöneticinin daha atamasını yaptı. Böylece daha önce yapılan 140 atama ile birlikte ataması yapılan müdür sayısı 220 oldu. Bir eğitim merkezinden başka bir eğitim merkezine atama veya yeniden görevlendirme kapsamında 4 veya 8 yıl görev süresi biten 220 müdür ve müdür yardımcısının ataması 4 Temmuz 2019 tarihi itibari ile Vali Ömer Seymenoğlu’nun makam onayı ile gerçekleştirildi. HALK EĞİTİM MERKEZİ’NE  NİYAZİ KARADEM ATANDI  Söz konusu atamalar çerçevesinde; Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’ne Gülkent Anadolu Lisesi Müdürü Niyazi Karadem atandı.   KARADEM; “AMACIM VE HEDEFİM; HEM’İ BULUNDUĞU NOKTADAN DAHA YUKARILARA TAŞIMAKTIR”  Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’ne atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Niyazi Karadem, Merkezi bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak ve vatandaşlara daha iyi eğitim hizmeti vermek için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Geçtiimiz Cuma günü itibariyle Halk Eğitim Merkezindeki görevine başladığını ve bu görevi kendisine layık gören herkese teşekkür ettiğini ifade eden Müdür Karadem, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, ülkemizde eğitim örgün ve yaygın eğitim olarak ikiye ayrılmaktadır. Biz Halk Eğitim Merkezi olarak yaygın eğitim kurumuyuz ve Halk Eğitim Merkezleri Türkiye’de büyük öneme sahiptir. Çünkü insanların büyük bir bölümü mesleki gereksinimlerini bu eğitim kurumlarından sağlamaktadır. Aynı şekilde birçok insan içinde ihtiyaç duydukları bilgiye ulaşma, kendini geliştirme ve daha fazla tecrübe anlamına gelmektedir. Buna ek olarak eğitim vermek, kurs açmak isteyenler içinde gelir ve kariyer imkânı sağlamaktadır. “7’DEN 77’YE HERKESE  EĞİTİM VERİYORUZ”  Biz burada 7’den 77’ye kadar tüm vatandaşlarımıza eğitim vermekteyiz. Burada vatandaşlarımızın sadece hangi eğitime katılacağına karar vermesi yeterlidir. Bunun için eğitimi verilen alan ve branşları inceledikten sonra merkezimize başvurusunu yapabilir. Halk Eğitim merkezinde eğitimi verilen eğitim sayısı 70’den fazla alanda 3 bin ve üzeri branş olarak görülmektedir. “EKİBİMİZLE BİRLİKTE BAŞARI  ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ”  Sonuç olarak; Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne yeni atanmış bir müdür olarak, merkezimizdeki Müdür Yardımcılarımızdan hizmetlimize kadar tüm personelimizle bir ekip halinde tak amaç ve hedefimiz, merkezimizin başarı grafiğini daha da yukarılara çıkarmak olacaktır” dedi.  
HEM’DE BAŞARI ÇITASI YÜKSELECEK

Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne atanan Niyazi Karadem, Merkezi bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak ve vatandaşlara daha iyi eğitim hizmeti vermek için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. 
 
İl Milli Eğitim Müdürlüğü geçtiğimiz Perşembe günü itibari ile 80 yöneticinin daha atamasını yaptı. Böylece daha önce yapılan 140 atama ile birlikte ataması yapılan müdür sayısı 220 oldu. Bir eğitim merkezinden başka bir eğitim merkezine atama veya yeniden görevlendirme kapsamında 4 veya 8 yıl görev süresi biten 220 müdür ve müdür yardımcısının ataması 4 Temmuz 2019 tarihi itibari ile Vali Ömer Seymenoğlu’nun makam onayı ile gerçekleştirildi.
HALK EĞİTİM MERKEZİ’NE 
NİYAZİ KARADEM ATANDI 
Söz konusu atamalar çerçevesinde; Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’ne Gülkent Anadolu Lisesi Müdürü Niyazi Karadem atandı.  
KARADEM; “AMACIM VE HEDEFİM; HEM’İ BULUNDUĞU NOKTADAN DAHA YUKARILARA TAŞIMAKTIR” 
Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’ne atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Niyazi Karadem, Merkezi bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak ve vatandaşlara daha iyi eğitim hizmeti vermek için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Geçtiimiz Cuma günü itibariyle Halk Eğitim Merkezindeki görevine başladığını ve bu görevi kendisine layık gören herkese teşekkür ettiğini ifade eden Müdür Karadem, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, ülkemizde eğitim örgün ve yaygın eğitim olarak ikiye ayrılmaktadır. Biz Halk Eğitim Merkezi olarak yaygın eğitim kurumuyuz ve Halk Eğitim Merkezleri Türkiye’de büyük öneme sahiptir. Çünkü insanların büyük bir bölümü mesleki gereksinimlerini bu eğitim kurumlarından sağlamaktadır. Aynı şekilde birçok insan içinde ihtiyaç duydukları bilgiye ulaşma, kendini geliştirme ve daha fazla tecrübe anlamına gelmektedir. Buna ek olarak eğitim vermek, kurs açmak isteyenler içinde gelir ve kariyer imkânı sağlamaktadır.
“7’DEN 77’YE HERKESE 
EĞİTİM VERİYORUZ” 
Biz burada 7’den 77’ye kadar tüm vatandaşlarımıza eğitim vermekteyiz. Burada vatandaşlarımızın sadece hangi eğitime katılacağına karar vermesi yeterlidir. Bunun için eğitimi verilen alan ve branşları inceledikten sonra merkezimize başvurusunu yapabilir. Halk Eğitim merkezinde eğitimi verilen eğitim sayısı 70’den fazla alanda 3 bin ve üzeri branş olarak görülmektedir.
“EKİBİMİZLE BİRLİKTE BAŞARI 
ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ” 
Sonuç olarak; Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne yeni atanmış bir müdür olarak, merkezimizdeki Müdür Yardımcılarımızdan hizmetlimize kadar tüm personelimizle bir ekip halinde tak amaç ve hedefimiz, merkezimizin başarı grafiğini daha da yukarılara çıkarmak olacaktır” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.