Güneykent 5.Gül Hasat Festivali 8-9 Haziran

GÜNDEM 30.05.2019 - 13:17, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2300+ kez okundu.
 

Güneykent 5.Gül Hasat Festivali 8-9 Haziran

Güneykent 5.Gül Hasat Festivali 8-9 Haziran
Gül Kenti Güneykent in geleneksel hale getirdiği Gül Hasat Festivali tarihi belli oldu. Isparta'nın Gönen ilçesine bağlı Güneykent Belediye eski başkanı Fahretdin Gözgün tarafından başlatılan ve geleneksel hale getirdiği Gül Hasat Festivali 31 mart yerel seçimlerinde Belediye başkanı seçilen Metin Kutsal  tarafından devam ettirilerek bu yıl 8-9 Haziran 2019 tarihleri arasında 5.’si düzenlenecek Isparta'nın Gönen ilçesine bağlı Güneykent Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 5.Gül Hasat Festivali 8-9 Haziran 2019 düzenlenecek. Isparta’nın önemli iki değeri olan gül ve halı konusunda önemli çalışmalara imza atan Güneykent Belediyesi ilimizin kültür hizmetlerine katkı sunmaya devam ediyor. Gül Kenti Güneykent belediye başkanı Metin Kutsal Ramazan Bayramı nedeniyle  9 gün olan bayram tatiliyle birleşmesiyle birlikte vatandaşlar çifte bayram yaşacak 8 Haziran 2019 Cumartesi günü başlayacak olan 5.Gül Hasat Festivali saat 10.30’da Gül hasadı Gülhane’de Gülsuyu çıkarma ve modern fabrika ziyaretiyle başlayacak. Gelenekselleşen Gül Hasat Festivalinde kortej yürüyüşü de 14.30 yapılacak akabinde açılış konuşması, protokol konuşmaları ve standlar ziyaret edilerek akşam 17.00’da Gül güzeli yarışması konser ve havai fişek gösterisi  yapılacak. 5.Gül Hasat Festivalinin ikinci gününde 9 Haziran Pazar günü saat 10.00’da gül bahçesi gezisi, 11.00’de gülsuyu çıkarma, gül müzesi ve modern fabrika ziyaretiyle festival gün boyu devam edecek.     
Güneykent 5.Gül Hasat Festivali 8-9 Haziran

Gül Kenti Güneykent in geleneksel hale getirdiği Gül Hasat Festivali tarihi belli oldu.

Isparta'nın Gönen ilçesine bağlı Güneykent Belediye eski başkanı Fahretdin Gözgün tarafından başlatılan ve geleneksel hale getirdiği Gül Hasat Festivali 31 mart yerel seçimlerinde Belediye başkanı seçilen Metin Kutsal  tarafından devam ettirilerek bu yıl 8-9 Haziran 2019 tarihleri arasında 5.’si düzenlenecek

Isparta'nın Gönen ilçesine bağlı Güneykent Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 5.Gül Hasat Festivali 8-9 Haziran 2019 düzenlenecek. Isparta’nın önemli iki değeri olan gül ve halı konusunda önemli çalışmalara imza atan Güneykent Belediyesi ilimizin kültür hizmetlerine katkı sunmaya devam ediyor. Gül Kenti Güneykent belediye başkanı Metin Kutsal Ramazan Bayramı nedeniyle  9 gün olan bayram tatiliyle birleşmesiyle birlikte vatandaşlar çifte bayram yaşacak 8 Haziran 2019 Cumartesi günü başlayacak olan 5.Gül Hasat Festivali saat 10.30’da Gül hasadı Gülhane’de Gülsuyu çıkarma ve modern fabrika ziyaretiyle başlayacak. Gelenekselleşen Gül Hasat Festivalinde kortej yürüyüşü de 14.30 yapılacak akabinde açılış konuşması, protokol konuşmaları ve standlar ziyaret edilerek akşam 17.00’da Gül güzeli yarışması konser ve havai fişek gösterisi  yapılacak. 5.Gül Hasat Festivalinin ikinci gününde 9 Haziran Pazar günü saat 10.00’da gül bahçesi gezisi, 11.00’de gülsuyu çıkarma, gül müzesi ve modern fabrika ziyaretiyle festival gün boyu devam edecek.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.