GÜLLERLE KARŞILANDI

GÜNDEM 30.05.2020 - 14:57, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2355+ kez okundu.
 

GÜLLERLE KARŞILANDI

GÜLLERLE KARŞILANDI
TBMM Başkanvekili AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, il Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin ve beraberindeki heyet ile Senirkent, Uluborlu ve Gönen teşkilatını ziyaret etti. TBMM Başkanvekili Bilgiç; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkenin birliği, beraberliği ve kardeşliği için canla başla hizmet ettiğini ifade ederek, Parti içindeki birlik, beraberliğine vurgu yaptı.
GÜLLERLE KARŞILANDI

TBMM Başkanvekili AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, il Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin ve beraberindeki heyet ile Senirkent, Uluborlu ve Gönen teşkilatını ziyaret etti.

TBMM Başkanvekili Bilgiç; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkenin birliği, beraberliği ve kardeşliği için canla başla hizmet ettiğini ifade ederek, Parti içindeki birlik, beraberliğine vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.