Gölcük'te tuvalet bulamayan aileler şok yaşadı

GÜNDEM 14.05.2022 - 23:22, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2515+ kez okundu.
 

Gölcük'te tuvalet bulamayan aileler şok yaşadı

Gölcük'te tuvalet bulamayan aileler şok yaşadı
Gölcük Tabiat Parkına giden vatandaşlar büyük şok yaşadı. Giriş ücretinin yüksek olmasından dert yanan aileler, verdikleri ücretin içeride karşılığını göremediklerini belirttiler. Gul32 Haber Ekibine ulaşan bir misafir ise şunları anlattı; ‘Bugün ailecek Gölcük tabiat parkına gittik. Giriş 33 TL. Neyse girdik bir yer beğendik, oturduk. Sonrasında tuvalet ihtiyacımız oldu. Gittik birde ne görelim içini komple yıkmışlar. Sonra başka tuvalet aradık, bulduk. Orası da aynı yıkık yine. Gezdik aradık ama yok. Herkes bu şekilde tuvalet arıyordu. Engellisi, yaşlısı, hamilesi... Millet ormana gitmek zorunda kaldı. Oyun parkı yok çocuklara hiç doğru düzgün parkın içi her yer pislik. Yüzlerce insan oraya geliyor para veriyor bunun karşılığında bir hizmet olmalı’ dedi.  
Gölcük'te tuvalet bulamayan aileler şok yaşadı

Gölcük Tabiat Parkına giden vatandaşlar büyük şok yaşadı. Giriş ücretinin yüksek olmasından dert yanan aileler, verdikleri ücretin içeride karşılığını göremediklerini belirttiler.

Gul32 Haber Ekibine ulaşan bir misafir ise şunları anlattı; ‘Bugün ailecek Gölcük tabiat parkına gittik. Giriş 33 TL. Neyse girdik bir yer beğendik, oturduk. Sonrasında tuvalet ihtiyacımız oldu. Gittik birde ne görelim içini komple yıkmışlar. Sonra başka tuvalet aradık, bulduk. Orası da aynı yıkık yine. Gezdik aradık ama yok. Herkes bu şekilde tuvalet arıyordu. Engellisi, yaşlısı, hamilesi... Millet ormana gitmek zorunda kaldı. Oyun parkı yok çocuklara hiç doğru düzgün parkın içi her yer pislik. Yüzlerce insan oraya geliyor para veriyor bunun karşılığında bir hizmet olmalı’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.