Gökmenoğlu İyi Parti Genel Başkan yardımcısı oluyor

GÜNDEM 04.09.2019 - 15:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1723+ kez okundu.
 

Gökmenoğlu İyi Parti Genel Başkan yardımcısı oluyor

Gökmenoğlu İyi Parti Genel Başkan yardımcısı oluyor
  2019 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti'nin Belediye Başkan Adayı olan ve eski Baro Başkanı Avukat Gökmen Gökmenoğlu, İyi Parti'nin Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oluyor. Baro Başkanıyken istifa ederek İyi Parti'nin Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere katılan ancak seçilemeyen Gökmen Gökmenoğlu, seçimin ardından geçtiğimiz günlerde eşi ve çocuklarıyla birlikte İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etmişti. İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı Hasan Seymen'in görevinden ayrılmasının ardından gerçekleşen bu ziyarette Gökmenoğlu'nun Genel Başkan Yardımcılığı görevi konuşuldu. Ziyaret detaylarını kimseyle paylaşmayan Gökmenoğlu'nun istifa eden Hukuk ve Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirileceği öğrenildi. Gökmenoğlu ziyarete ilişken 31 Ağustos günü kendisine ait sosyal medya hesabından Genel Başkan Akşener'i ziyaret fotoğrafını paylaşmış ve "Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER' in nazik davetinden dolayı şükranlarımı sunarım. Ispartalı değerli Hemşehrilerimize selam ve saygılarını iletmek benim için onurdur. Sağolun Genel Başkanım" notunu düşmüştü. Bu ziyaret şimdi daha çok anlam kazandı.
Gökmenoğlu İyi Parti Genel Başkan yardımcısı oluyor

 

2019 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti'nin Belediye Başkan Adayı olan ve eski Baro Başkanı Avukat Gökmen Gökmenoğlu, İyi Parti'nin Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oluyor.

Baro Başkanıyken istifa ederek İyi Parti'nin Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere katılan ancak seçilemeyen Gökmen Gökmenoğlu, seçimin ardından geçtiğimiz günlerde eşi ve çocuklarıyla birlikte İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etmişti.

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı Hasan Seymen'in görevinden ayrılmasının ardından gerçekleşen bu ziyarette Gökmenoğlu'nun Genel Başkan Yardımcılığı görevi konuşuldu.

Ziyaret detaylarını kimseyle paylaşmayan Gökmenoğlu'nun istifa eden Hukuk ve Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirileceği öğrenildi. Gökmenoğlu ziyarete ilişken 31 Ağustos günü kendisine ait sosyal medya hesabından Genel Başkan Akşener'i ziyaret fotoğrafını paylaşmış ve "Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER' in nazik davetinden dolayı şükranlarımı sunarım. Ispartalı değerli Hemşehrilerimize selam ve saygılarını iletmek benim için onurdur. Sağolun Genel Başkanım" notunu düşmüştü. Bu ziyaret şimdi daha çok anlam kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.