Gelendost Afşar Köyü'nde 2427 m2 tarla icradan satılıktır

GÜNDEM 04.09.2021 - 14:53, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1387+ kez okundu.
 

Gelendost Afşar Köyü'nde 2427 m2 tarla icradan satılıktır

Gelendost Afşar Köyü'nde 2427 m2 tarla icradan satılıktır
BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,  1 NO'LU TAŞINMAZ: Isparta İli, Gelendost İlçesi, AFŞAR Köyü, Dodas Mevkii,3097 Parsel, taşınmaz düz taban kumlu killi tınlı toprak yapısında, 50-90 cm toprak derinliğine sahip (orta derin) mutlak tarım arazisidir. Tapuda tarla vasfınada ve tam hisseliolup büyük ova koruma alanında bulunmakta ve halihazırda kaplama elma bahçesi olarak tasarruf edilmektedir.Taşınmazın içinde bakımlı 20-25 yaşlarında 60 adet elma ağacı mevcuttur.Taşınmazınbatı sınırında arazi yolu mevcut olup yerleşim yerine 5 kmmesafede bulunmaktadır. İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Gelendost Afşar Köyü'nde 2427 m2 tarla icradan satılıktır

BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,

 1 NO'LU TAŞINMAZ: Isparta İli, Gelendost İlçesi, AFŞAR Köyü, Dodas Mevkii,3097 Parsel, taşınmaz düz taban kumlu killi tınlı toprak yapısında, 50-90 cm toprak derinliğine sahip (orta derin) mutlak tarım arazisidir. Tapuda tarla vasfınada ve tam hisseliolup büyük ova koruma alanında bulunmakta ve halihazırda kaplama elma bahçesi olarak tasarruf edilmektedir.Taşınmazın içinde bakımlı 20-25 yaşlarında 60 adet elma ağacı mevcuttur.Taşınmazınbatı sınırında arazi yolu mevcut olup yerleşim yerine 5 kmmesafede bulunmaktadır.

İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.