Gecenin sessizliğini 2 büyük patlama bozdu

GÜNDEM 14.07.2019 - 12:32, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2792+ kez okundu.
 

Gecenin sessizliğini 2 büyük patlama bozdu

Gecenin sessizliğini 2 büyük patlama bozdu
     Isparta merkezde Gökçay mesirelik alanda gece saat 01:30 da meydana gelen iki büyük patlama sesi Polisi alarma geçirdi Mesirelik alanı derhal ablukaya alan polis olayla ilgili üç kişiyi araçları ile birlikte olaydan hemen sonra yakaladı Şahısların alkollü oldukları ve Ramazan topu olarak kullanılan Ses bombası şeklinde havai fişeklerden attıkları anlaşıldı. Olay yerinde kullanılan boş kapsülleri tespit eden polis şahısları gözaltına aldı.   Sürücüye Alkollü araç kullanmaktan işlem yapılarak kullanılan otomobil ise trafikten men edildi. Ayrıca şahıslar hakkında Genel güvenliği kasten tehlikeye düşürmekten Cumhuriyet Savcısı talimatı ile Adli soruşturma başlatıldı idari yönden de çeşitli para cezaları uygulandı. Aracın bagajında bulunan patlamamış kapsüllere el kondu.
Gecenin sessizliğini 2 büyük patlama bozdu

 

 

 Isparta merkezde Gökçay mesirelik alanda gece saat 01:30 da meydana gelen iki büyük patlama sesi Polisi alarma geçirdi Mesirelik alanı derhal ablukaya alan polis olayla ilgili üç kişiyi araçları ile birlikte olaydan hemen sonra yakaladı Şahısların alkollü oldukları ve Ramazan topu olarak kullanılan Ses bombası şeklinde havai fişeklerden attıkları anlaşıldı. Olay yerinde kullanılan boş kapsülleri tespit eden polis şahısları gözaltına aldı.

 

Sürücüye Alkollü araç kullanmaktan işlem yapılarak kullanılan otomobil ise trafikten men edildi. Ayrıca şahıslar hakkında Genel güvenliği kasten tehlikeye düşürmekten Cumhuriyet Savcısı talimatı ile Adli soruşturma başlatıldı idari yönden de çeşitli para cezaları uygulandı. Aracın bagajında bulunan patlamamış kapsüllere el kondu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.