Gecenin korkutan yangını Alevler bir anda yükseldi

GÜNDEM 09.09.2020 - 06:02, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1543+ kez okundu.
 

Gecenin korkutan yangını Alevler bir anda yükseldi

Gecenin korkutan yangını Alevler bir anda yükseldi
Yangın, dün gece saatlerinde Keçiborlu ilçesine bağlı Aydoğmuş köyünde çıktı. Kuru otlar, sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı.   Rüzgarın da etkisiyle çevreye yayılan alevler, kullanıma terk edilmiş bir besahaneyede sıçradı Köy muhtarının ihbarı üzerine bölgeye Keçiborlu Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin ve köy muhtarının müdahalesiyle yangın çevreye sıçramadan kontrol altına alındı. Olayla ilgili Aydoğmuş Köyü Muhtarı Hatice Şahin, "Yangın, kuruyan otların alev almasıyla meydana geldi. Köylülerimizle yangına müdahale ettik ama rüzgarın etkisiyle otların çoğu alev aldı. Meydana gelen manzara bizi üzdü. Yangına hemen müdahale eden Keçiborlu itfaiye ekiplerine ve Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'a köylüm adına teşekkür ederiz dedi.
Gecenin korkutan yangını Alevler bir anda yükseldi

Yangın, dün gece saatlerinde Keçiborlu ilçesine bağlı Aydoğmuş köyünde çıktı. Kuru otlar, sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı.

 

Rüzgarın da etkisiyle çevreye yayılan alevler, kullanıma terk edilmiş bir besahaneyede sıçradı Köy muhtarının ihbarı üzerine bölgeye Keçiborlu Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin ve köy muhtarının müdahalesiyle yangın çevreye sıçramadan kontrol altına alındı.

Olayla ilgili Aydoğmuş Köyü Muhtarı Hatice Şahin, "Yangın, kuruyan otların alev almasıyla meydana geldi. Köylülerimizle yangına müdahale ettik ama rüzgarın etkisiyle otların çoğu alev aldı. Meydana gelen manzara bizi üzdü. Yangına hemen müdahale eden Keçiborlu itfaiye ekiplerine ve Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'a köylüm adına teşekkür ederiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.