GECE GÜNDÜZ HALKA BULUŞUYORLAR

GÜNDEM 11.08.2020 - 00:08, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3119+ kez okundu.
 

GECE GÜNDÜZ HALKA BULUŞUYORLAR

GECE GÜNDÜZ HALKA BULUŞUYORLAR
CHP İl Başkanı Yalım Halıcı ve Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan, ekibiyle birlikte yoğun bir tempoda çalışıyor. Mahalle ziyaretleri ve esnaf ziyaretleriyle vatandaşların sıkıntılarını dinleyen ve çözüm üretmeye çalışan Başkan Halıcı, oluşturduğu ekiplerle sürekli projeler hazırlıyor. Çalışmalardan elde ettiği sonuçları da paylaşan Halıcı, "Vatandaşın gündemi, işsizlik, ekonomi. Kepengini açan esnaf, akşam olduğu zaman kasasını boş görüyor. Türkiye'nin ciddi ekonomik sorunları vardır. İşte bu yüzden CHP'ye olan ihtiyaç her geçen gün artmaktadır" ifadelerini kullandı. Başkan Halıcı'nın bu temposu, "Yarın seçim var gibi çalışıyor" yorumlarına neden oluyor.
GECE GÜNDÜZ HALKA BULUŞUYORLAR

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı ve Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan, ekibiyle birlikte yoğun bir tempoda çalışıyor.

Mahalle ziyaretleri ve esnaf ziyaretleriyle vatandaşların sıkıntılarını dinleyen ve çözüm üretmeye çalışan Başkan Halıcı, oluşturduğu ekiplerle sürekli projeler hazırlıyor.

Çalışmalardan elde ettiği sonuçları da paylaşan Halıcı, "Vatandaşın gündemi, işsizlik, ekonomi. Kepengini açan esnaf, akşam olduğu zaman kasasını boş görüyor. Türkiye'nin ciddi ekonomik sorunları vardır. İşte bu yüzden CHP'ye olan ihtiyaç her geçen gün artmaktadır" ifadelerini kullandı.

Başkan Halıcı'nın bu temposu, "Yarın seçim var gibi çalışıyor" yorumlarına neden oluyor.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Yalım Halıcı dahil, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.