FETÖ/PDY OPERASYONUNDA TUTUKLANAN 2 İŞ ADAMINA ŞOK!

GÜNDEM 31.07.2016 - 21:25, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2022+ kez okundu.
 

FETÖ/PDY OPERASYONUNDA TUTUKLANAN 2 İŞ ADAMINA ŞOK!

ISPARTA’da düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunun ardındantutuklanan İş Adamı Alper Bayhan ve Mustafa Ardal’a büyük şok. 2 tutuklunun şirketlerinin taşınmazları üzerine tedbir konuldu. FETÖ/PDY davasına bakacak olan Isparta 2. Ağır Ceza Mahkemesi, tapuda satış ve ipotek tesisi gibi işlemler yapmaya çalıştığı belirtilen şirketlerinin taşınmazları üzerine tedbir koydu. Mahkemece tedbir kaldırılıncaya kadar bu şirketler taşınmazları üzerinde her hangi bir işlem yapamayacaklar. Ayrıca pasaportlara ve taşınmazlara el konuldu. 

ISPARTA’da düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunun ardındantutuklanan İş Adamı Alper Bayhan ve Mustafa Ardal’a büyük şok. 2 tutuklunun şirketlerinin taşınmazları üzerine tedbir konuldu.

FETÖ/PDY davasına bakacak olan Isparta 2. Ağır Ceza Mahkemesi, tapuda satış ve ipotek tesisi gibi işlemler yapmaya çalıştığı belirtilen şirketlerinin taşınmazları üzerine tedbir koydu. Mahkemece tedbir kaldırılıncaya kadar bu şirketler taşınmazları üzerinde her hangi bir işlem yapamayacaklar.

Ayrıca pasaportlara ve taşınmazlara el konuldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.