Eşini silahla yaraladı Küçük kızıyla kendini eve kapattı

GÜNDEM 22.10.2020 - 09:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1861+ kez okundu.
 

Eşini silahla yaraladı Küçük kızıyla kendini eve kapattı

Eşini silahla yaraladı Küçük kızıyla kendini eve kapattı
Eşini silahla yaraladı Küçük kızıyla kendini eve kapattı Isparta’da bugün yaşanan sıcak gelişme ile bültenimize devam ediyoruz. Isparta'da tartıştığı eşini silahla elinden yaralayan adam, küçük kızıyla kendini eve kapattı. Polise teslim olmamak için direnen şahıs saatler sonra kızını serbest bıraktı.   Olay bugün saat 14.00 sıralarında Modernevler Mahallesi 102’nci cadde üzerinde bulunan 3 katlı binanın 1'inci katında meydana geldi İddiaya göre İnayet isimli şahıs, Ayfer isimli eşi ile tartıştı. Şahıs, tartıştığı eşini elinden silahla yaraladı. Yaralanan kadın, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Şahıs daha sonra 8 yaşındaki Esila isimli kızıyla balkona çıktı. Olay yerine çok sayıda emniyet ve özel hareket polisleri sevk edildi. Polisler balkonda kızı ile bulunan şahsı ikna etmek için saatlerce uğraştı. Yaklaşık 3 saat süren ikna çalışmasının ardından şahıs, 8 yaşındaki kızını serbest bıraktı. Bu kez emniyet ekipleri şahsı evinden çıkarmak için çalışma yürüttü. Yapılan ikna çalışmalarının ardından şahıs teslim emniyet ekiplerine teslim oldu. Teslim olan şahıs ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  Haberle ilgili Ayrıntılar yarınki sayımızda
Eşini silahla yaraladı Küçük kızıyla kendini eve kapattı

Eşini silahla yaraladı Küçük kızıyla kendini eve kapattı

Isparta’da bugün yaşanan sıcak gelişme ile bültenimize devam ediyoruz. Isparta'da tartıştığı eşini silahla elinden yaralayan adam, küçük kızıyla kendini eve kapattı. Polise teslim olmamak için direnen şahıs saatler sonra kızını serbest bıraktı.  

Olay bugün saat 14.00 sıralarında Modernevler Mahallesi 102’nci cadde üzerinde bulunan 3 katlı binanın 1'inci katında meydana geldi İddiaya göre İnayet isimli şahıs, Ayfer isimli eşi ile tartıştı. Şahıs, tartıştığı eşini elinden silahla yaraladı. Yaralanan kadın, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Şahıs daha sonra 8 yaşındaki Esila isimli kızıyla balkona çıktı. Olay yerine çok sayıda emniyet ve özel hareket polisleri sevk edildi.

Polisler balkonda kızı ile bulunan şahsı ikna etmek için saatlerce uğraştı. Yaklaşık 3 saat süren ikna çalışmasının ardından şahıs, 8 yaşındaki kızını serbest bıraktı.

Bu kez emniyet ekipleri şahsı evinden çıkarmak için çalışma yürüttü. Yapılan ikna çalışmalarının ardından şahıs teslim emniyet ekiplerine teslim oldu. Teslim olan şahıs ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  Haberle ilgili Ayrıntılar yarınki sayımızda

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.