EĞİTİME DESTEK PLATFORMU KOLLARI SIVADI: İMAM – HATİP’E RAĞBET ARTIRILACAK

GÜNDEM 29.06.2019 - 12:37, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2641+ kez okundu.
 

EĞİTİME DESTEK PLATFORMU KOLLARI SIVADI: İMAM – HATİP’E RAĞBET ARTIRILACAK

EĞİTİME DESTEK PLATFORMU KOLLARI SIVADI: İMAM – HATİP’E RAĞBET ARTIRILACAK
Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilciliği Koordinatörü Abdurrahman Akçil, İmam – Hatip okullarının öğrenci sayısının artırılması için değişik metot ve çalışmalar yaptıklarını söyledi.    Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilciliği Yönetim Kurulu toplantısı, İl Koordinatörü Abdurrahman Akçil başkanlığında gerçekleştirildi. Önceki gün saat 18,00’de kısa adı KADEM olan Kadın ve Demokrasi Derneği Merkezinde düzenlenen toplantıya; İl Koordinatörü Abdurrahman Akçil’in yanı sıra Milli Eğitim Şube Müdürleri Halil Doğan ve Selçuk Karataş, Yönetim Kurulu’nu oluşturan Okul Müdürleri ve STK Temsilcileri katıldı. AKÇİL; “ÖĞRENCİLERİ  İMAM – HATİP’E  YÖNLENDİRMELİYİZ”  Düzenlenen toplantıda konuşan Eğitime Destek Platformu İl Koordinatörü Abdurrahman Akçil, konuşmasında okulların yaz tatiline çıkmasıyla birlikte Ortaokulu bitirmiş öğrencilerle ilgili çalışma yapılması konusunun son derece önem taşıdığını belirterek, İmam – Hatip Ortaokulu ve Liselerine yönlendirilmesi gerektiğini ve bunun için çalışma yapacaklarını söyledi. “İMAM – HATİP OKULLARIMIZDAKİ  ÖĞRENCİ SAYISINI ARTIRMALIYIZ”  Eğitime Destek Platformunun amacı; tüm okullarda olduğu gibi İmam - Hatip Okullarında da din ve iman ruhunu yaşatarak, milli, manevi ve ahlaki değerlere bağlı, kültürlü bir nesil yetiştirilmesi, imam hatip okullarının eğitim ve faaliyetlerinin değerlendirilmesi ile sorunlara çözüm getirilmesi ve yeni imam hatip okullarının kazandırılmasıdır. Bugün burada öğrencilerin İmam – Hatip okullarını tercih etmelerini nasıl sağlarız bunun üzerinde duracağız” dedi. Toplantıda daha sonra, toplantıya katılanlar tek tek söz alarak konu hakkında görüş ve önerilerini Başkan Akçil’e sundular. Toplantı, karşılıklı istişarelerle sona erdi.      
EĞİTİME DESTEK PLATFORMU KOLLARI SIVADI: İMAM – HATİP’E RAĞBET ARTIRILACAK
Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilciliği Koordinatörü Abdurrahman Akçil, İmam – Hatip okullarının öğrenci sayısının artırılması için değişik metot ve çalışmalar yaptıklarını söyledi. 
 
Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilciliği Yönetim Kurulu toplantısı, İl Koordinatörü Abdurrahman Akçil başkanlığında gerçekleştirildi. Önceki gün saat 18,00’de kısa adı KADEM olan Kadın ve Demokrasi Derneği Merkezinde düzenlenen toplantıya; İl Koordinatörü Abdurrahman Akçil’in yanı sıra Milli Eğitim Şube Müdürleri Halil Doğan ve Selçuk Karataş, Yönetim Kurulu’nu oluşturan Okul Müdürleri ve STK Temsilcileri katıldı.

AKÇİL; “ÖĞRENCİLERİ 
İMAM – HATİP’E 
YÖNLENDİRMELİYİZ” 
Düzenlenen toplantıda konuşan Eğitime Destek Platformu İl Koordinatörü Abdurrahman Akçil, konuşmasında okulların yaz tatiline çıkmasıyla birlikte Ortaokulu bitirmiş öğrencilerle ilgili çalışma yapılması konusunun son derece önem taşıdığını belirterek, İmam – Hatip Ortaokulu ve Liselerine yönlendirilmesi gerektiğini ve bunun için çalışma yapacaklarını söyledi.
“İMAM – HATİP OKULLARIMIZDAKİ 
ÖĞRENCİ SAYISINI ARTIRMALIYIZ” 
Eğitime Destek Platformunun amacı; tüm okullarda olduğu gibi İmam - Hatip Okullarında da din ve iman ruhunu yaşatarak, milli, manevi ve ahlaki değerlere bağlı, kültürlü bir nesil yetiştirilmesi, imam hatip okullarının eğitim ve faaliyetlerinin değerlendirilmesi ile sorunlara çözüm getirilmesi ve yeni imam hatip okullarının kazandırılmasıdır. Bugün burada öğrencilerin İmam – Hatip okullarını tercih etmelerini nasıl sağlarız bunun üzerinde duracağız” dedi.
Toplantıda daha sonra, toplantıya katılanlar tek tek söz alarak konu hakkında görüş ve önerilerini Başkan Akçil’e sundular. Toplantı, karşılıklı istişarelerle sona erdi.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.