EĞİRDİR TEPELİ KÖYÜNDE GÖZALTINA ALINDI

07.02.2020 - 18:22, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2945+ kez okundu.
 

EĞİRDİR TEPELİ KÖYÜNDE GÖZALTINA ALINDI

EĞİRDİR TEPELİ KÖYÜNDE GÖZALTINA ALINDI
Isparta Valiliği İl Basın ve Halkla illşkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan İ.D. isimli şahıs gözaltına alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Isparta İli Eğirdir İlçesi Tepeli Köyünde bulunduğu tespit edilen İ.D. isimli şahıs Isparta İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyon sonucunda yakalanarak gözaltına alındı. KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.
EĞİRDİR TEPELİ KÖYÜNDE GÖZALTINA ALINDI

Isparta Valiliği İl Basın ve Halkla illşkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan İ.D. isimli şahıs gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Isparta İli Eğirdir İlçesi Tepeli Köyünde bulunduğu tespit edilen İ.D. isimli şahıs Isparta İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyon sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.