DÜĞÜN DÖNÜŞÜ BIÇAKLANAN GENÇ ÖLDÜ

GÜNDEM 24.11.2019 - 14:49, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2498+ kez okundu.
 

DÜĞÜN DÖNÜŞÜ BIÇAKLANAN GENÇ ÖLDÜ

DÜĞÜN DÖNÜŞÜ BIÇAKLANAN GENÇ ÖLDÜ
Isparta’da arkadaşları ile birlikte düğün dönüşü madde bağımlıları ile tartışan 33 yaşındaki şahıs bıçaklanma sonucu yaşamını yitirdi. Olay dün gece İstanbul Caddesi Orman Bölge Müdürlüğü binası önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Isparta’da bir yakınının düğününe katılan 33 yaşındaki Mehmet Özçelik düğün sonrası arkadaşları Halil C. Ve Azim A. İle yolda ilerlerken madde bağımlısı olduğu iddia edilen kişilerle karşılaştı. Taraflar arasında bilinmeyen bir neden den dolayı çıkan tartışma sonucu grubun bir anda kalabalıklaştığı ve 3 arkadaşı aralarına alarak kavga ettikleri belirtildi. Çıkan arbede sonucu Mehmet Özçelik bıçakla ağır yaralanırken diğer arkadaşları da yaralandı. Hastaneye kaldırılan Mehmet Özçelik’in hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadığı ve yaşamını yitirdiği haber verildi. Polis, kavgaya karışan failleri tespit etmek için geniş çaplı soruşturma başlattı.
DÜĞÜN DÖNÜŞÜ BIÇAKLANAN GENÇ ÖLDÜ

Isparta’da arkadaşları ile birlikte düğün dönüşü madde bağımlıları ile tartışan 33 yaşındaki şahıs bıçaklanma sonucu yaşamını yitirdi.

Olay dün gece İstanbul Caddesi Orman Bölge Müdürlüğü binası önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Isparta’da bir yakınının düğününe katılan 33 yaşındaki Mehmet Özçelik düğün sonrası arkadaşları Halil C. Ve Azim A. İle yolda ilerlerken madde bağımlısı olduğu iddia edilen kişilerle karşılaştı.

Taraflar arasında bilinmeyen bir neden den dolayı çıkan tartışma sonucu grubun bir anda kalabalıklaştığı ve 3 arkadaşı aralarına alarak kavga ettikleri belirtildi. Çıkan arbede sonucu Mehmet Özçelik bıçakla ağır yaralanırken diğer arkadaşları da yaralandı. Hastaneye kaldırılan Mehmet Özçelik’in hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadığı ve yaşamını yitirdiği haber verildi. Polis, kavgaya karışan failleri tespit etmek için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.