DSİ KÖPRÜBAŞINDA TEMİZLİK VE TAHKİMAT ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR

GÜNDEM 10.02.2021 - 00:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3285+ kez okundu.
 

DSİ KÖPRÜBAŞINDA TEMİZLİK VE TAHKİMAT ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR

DSİ KÖPRÜBAŞINDA TEMİZLİK VE TAHKİMAT ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR
DSİ 18. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KÖPRÜBAŞINDA TEMİZLİK VE TAHKİMAT ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK hafta sonu uygulanan kısıtlama günlerinde de çalışmalarını sürdürüyor. İlçemizde devam eden yatırımları ve çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Veli GÖK’e DSİ 18. Bölge Müdür Yardımcısı Osman ERKAN’da eşlik etti. İlk olarak İlçemiz Yeni Mahalle’de yapımı hızla devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunan Başkan Veli GÖK çalışanlarla sohbet ederek bilgiler aldı. İstinat duvarı yapımı devam eden yüzme havuzunda ısıtma sistemi de döşenmeye başlandı. Eğirdir Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatında artık sona doğru geliniyor. Başkan Veli GÖK ve DSİ 18. Bölge Müdürü Yardımcısı ve Teknik Personel daha sonra İlçemiz Köprübaşında devam eden gölümüz için yapılan çalışmaları yerinde incelediler. Temizlik ve tahkimat çalışmaları şimdiden halkımızın beğenisini kazanıyor. Millet Bahçesi yapılacak olan alanda ise çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Veli GÖK daha sonra Eğirdir Hayvanat Bahçesi göl kenarında incelemelerde bulundu. (EĞİRDİR BELEDİYESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER BÜROSU)  
DSİ KÖPRÜBAŞINDA TEMİZLİK VE TAHKİMAT ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR

DSİ 18. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KÖPRÜBAŞINDA TEMİZLİK VE

TAHKİMAT ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK hafta sonu uygulanan kısıtlama günlerinde de çalışmalarını sürdürüyor. İlçemizde devam eden yatırımları ve çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Veli GÖK’e DSİ 18. Bölge Müdür Yardımcısı Osman ERKAN’da eşlik etti.

İlk olarak İlçemiz Yeni Mahalle’de yapımı hızla devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunan Başkan Veli GÖK çalışanlarla sohbet ederek bilgiler aldı. İstinat duvarı yapımı devam eden yüzme havuzunda ısıtma sistemi de döşenmeye başlandı. Eğirdir Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatında artık sona doğru geliniyor.

Başkan Veli GÖK ve DSİ 18. Bölge Müdürü Yardımcısı ve Teknik Personel daha sonra İlçemiz Köprübaşında devam eden gölümüz için yapılan çalışmaları yerinde incelediler. Temizlik ve tahkimat çalışmaları şimdiden halkımızın beğenisini kazanıyor. Millet Bahçesi yapılacak olan alanda ise çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Veli GÖK daha sonra Eğirdir Hayvanat Bahçesi göl kenarında incelemelerde bulundu.

(EĞİRDİR BELEDİYESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER BÜROSU)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.