DHMİ 112 hava trafik kontrolörü alacak

GÜNDEM 14.05.2019 - 23:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3150+ kez okundu.
 

DHMİ 112 hava trafik kontrolörü alacak

DHMİ 112 hava trafik kontrolörü alacak
İşsizler dikkat! DHMİ 112 hava trafik kontrolörü alacak     Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından 112 hava trafik kontrolörü istihdam edilecek.   Devlet Hava Meydanları İşletmesinin Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, havalimanlarında görevlendirilmek üzere Genel Müdürlükçe 12 Asistan Hava Trafik Kontrolörü, 100 Stajyer Hava Trafik Kontrolörü alımı için sınav açıldı.Başvurular, 13-30 Mayıs tarihlerinde "http://isbasvuru.dhmi.gov.tr" adresinden yapılacak, şahsen ve posta yoluyla başvurular kabul edilmeyecek. Bilgisayar destekli seçme sınavı veya yazılı sınava çağrılacak adaylar ile sınavda başarı göstererek sözlü sınava hak kazanan adayların listesi, sınav tarihi, yeri ve saati, "www.dhmi.gov.tr"de ilan edilecek.  
DHMİ 112 hava trafik kontrolörü alacak

İşsizler dikkat!

DHMİ 112 hava trafik kontrolörü alacak

 

 

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından 112 hava trafik kontrolörü istihdam edilecek.

 

Devlet Hava Meydanları İşletmesinin Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, havalimanlarında görevlendirilmek üzere Genel Müdürlükçe 12 Asistan Hava Trafik Kontrolörü, 100 Stajyer Hava Trafik Kontrolörü alımı için sınav açıldı.Başvurular, 13-30 Mayıs tarihlerinde "http://isbasvuru.dhmi.gov.tr" adresinden yapılacak, şahsen ve posta yoluyla başvurular kabul edilmeyecek.

Bilgisayar destekli seçme sınavı veya yazılı sınava çağrılacak adaylar ile sınavda başarı göstererek sözlü sınava hak kazanan adayların listesi, sınav tarihi, yeri ve saati, "www.dhmi.gov.tr"de ilan edilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.