DERİ OSB KARMA OSB OLUYOR

GÜNDEM 27.02.2015 - 10:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1777+ kez okundu.
 

DERİ OSB KARMA OSB OLUYOR

Isparta Deri Organize Sanayi Bölgesi'nin Karma Organize Sanayi Bölgesi'ne dönüştürülmesi kesinleşti.
Konu ile ilgili olarak dün akşam saatlerinde Bilim ve Sanayi Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Isparta Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Bakanlık üst düzey bürokratları, Isparta Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu ve Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut önemli bir toplantı yaptı.   Toplantı sonunda Bakan Işık müsteşar ve genel müdüre talimat vererek DOSB'nin Karma OSB'ye dönüştürülmesini istedi. Söz konusu kararın bir kaç gün içinde çıkması bekleniyor. Isparta Türkiye'de DOSB'si Karma OSB 'ye dönüştürülen üçüncü ilolacak. DOSB'nin Karma OSB'ye dönüşmesi çalışmalarında Ak Parti Isparta Milletvekili Bilgiç'in ısrarcı girişimleri sonuç vermiş oldu. 
Isparta Deri Organize Sanayi Bölgesi'nin Karma Organize Sanayi Bölgesi'ne dönüştürülmesi kesinleşti.

Konu ile ilgili olarak dün akşam saatlerinde Bilim ve Sanayi Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Isparta Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Bakanlık üst düzey bürokratları, Isparta Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu ve Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut önemli bir toplantı yaptı.

 

Toplantı sonunda Bakan Işık müsteşar ve genel müdüre talimat vererek DOSB'nin Karma OSB'ye dönüştürülmesini istedi. Söz konusu kararın bir kaç gün içinde çıkması bekleniyor. Isparta Türkiye'de DOSB'si Karma OSB 'ye dönüştürülen üçüncü ilolacak. DOSB'nin Karma OSB'ye dönüşmesi çalışmalarında Ak Parti Isparta Milletvekili Bilgiç'in ısrarcı girişimleri sonuç vermiş oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.