Davraz'a yapılan günübirlik tesisin ihalesine Tek firma katıldı

GÜNDEM 06.12.2019 - 11:37, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2694+ kez okundu.
 

Davraz'a yapılan günübirlik tesisin ihalesine Tek firma katıldı

Davraz'a yapılan günübirlik tesisin ihalesine Tek firma katıldı
Isparta'da her yıl yüz binlerce ziyaretçiyi bölgeye çeken Davraz Kayak Merkezi, yapılan günübirlik tesis yatırımı ile yeni sezona hazır hale getirildi. Yapılan günübirlik tesisin İl Özel İdaresinde ihalesi gerçekleştirildi. Türkiye’nin kar kalitesi bakamından sayılı merkezleri arasında gösterilen Akdeniz’in incisi Davraz Kayak Merkezi, son dönemde yapılan yeni yatırımlarla kış sezonuna hazır hale getirildi. Davraz’da bu yıl tamamlanan ve bünyesinde açık ve kapalı restoran, ticari alanlar, kayak odası ve birçok sosyal alanı barındıran toplam 4 bin metrekare kapalı alana sahip günübirlikçi sosyal tesislerinin kiralama ihalesi yapıldı. Davraz Kayak Merkezi'ni Akdeniz'in incisi olarak nitelendiren İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Çelik, "amacımız buradaki potansiyeli artırmak. yaptığımız günübirlik tesiste bunun göstergesidir" dedi. Çelik, “Davraz kayak merkezimiz her zaman ifade ettiğimiz gibi Isparta’nın ve Akdeniz’in incisi özellikle kayak turizm açısından bir numaralı bölgesi onun için potansiyeli yükseltme hem davraz’ın tanıtımı hem davraz sayesinde bölgenin tanıtımı ve kalkınmasına ciddi oranda yatırımlar yapılmaktadır bu noktada hükümetimizden ciddi destek sağlamaktayız Vekillerimizin ve valimizin desteğiyle ciddi bir yatırım süreci bulunmaktadır. Bugünkü konumuz bunlardan bir tanesi 10 Milyon civarında yapılan bir yatırımla günü birlik tesisin ihalesi yapıldı davraz turizm hizmet birliği olarak.” dedi     Genel Sekreter Yardımcısı Çelik'i açıklamalarının ardından ihaleye geçildi. Günübirlik tesisinin muhammen bedeli 745 bin lira olarak açıklandı. İhale için iki dosya alındı. Ancak ihaleye tek firma katıldı. Yapılacak incelemelerin ardından ihale sonuçlanacak. İhaleyi kazanan firma Davraz Kayak Merkezinde günübirlik tesisi 10 yıllığına işletecek. Yapılan günübirlik tesisle 1 milyon ziyaretçinin çekilmesi hedeflenirken, yaklaşık 45 bin metrekarelik alana da gül ve lavanta ekildi.
Davraz'a yapılan günübirlik tesisin ihalesine Tek firma katıldı

Isparta'da her yıl yüz binlerce ziyaretçiyi bölgeye çeken Davraz Kayak Merkezi, yapılan günübirlik tesis yatırımı ile yeni sezona hazır hale getirildi. Yapılan günübirlik tesisin İl Özel İdaresinde ihalesi gerçekleştirildi.

Türkiye’nin kar kalitesi bakamından sayılı merkezleri arasında gösterilen Akdeniz’in incisi Davraz Kayak Merkezi, son dönemde yapılan yeni yatırımlarla kış sezonuna hazır hale getirildi. Davraz’da bu yıl tamamlanan ve bünyesinde açık ve kapalı restoran, ticari alanlar, kayak odası ve birçok sosyal alanı barındıran toplam 4 bin metrekare kapalı alana sahip günübirlikçi sosyal tesislerinin kiralama ihalesi yapıldı.

Davraz Kayak Merkezi'ni Akdeniz'in incisi olarak nitelendiren İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Çelik, "amacımız buradaki potansiyeli artırmak. yaptığımız günübirlik tesiste bunun göstergesidir" dedi. Çelik, “Davraz kayak merkezimiz her zaman ifade ettiğimiz gibi Isparta’nın ve Akdeniz’in incisi özellikle kayak turizm açısından bir numaralı bölgesi onun için potansiyeli yükseltme hem davraz’ın tanıtımı hem davraz sayesinde bölgenin tanıtımı ve kalkınmasına ciddi oranda yatırımlar yapılmaktadır bu noktada hükümetimizden ciddi destek sağlamaktayız Vekillerimizin ve valimizin desteğiyle ciddi bir yatırım süreci bulunmaktadır. Bugünkü konumuz bunlardan bir tanesi 10 Milyon civarında yapılan bir yatırımla günü birlik tesisin ihalesi yapıldı davraz turizm hizmet birliği olarak.” dedi    

Genel Sekreter Yardımcısı Çelik'i açıklamalarının ardından ihaleye geçildi. Günübirlik tesisinin muhammen bedeli 745 bin lira olarak açıklandı. İhale için iki dosya alındı. Ancak ihaleye tek firma katıldı. Yapılacak incelemelerin ardından ihale sonuçlanacak. İhaleyi kazanan firma Davraz Kayak Merkezinde günübirlik tesisi 10 yıllığına işletecek.

Yapılan günübirlik tesisle 1 milyon ziyaretçinin çekilmesi hedeflenirken, yaklaşık 45 bin metrekarelik alana da gül ve lavanta ekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.