DAMARLARINDAKİ KANI KRİLETME

GÜNDEM 22.04.2015 - 19:22, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2894+ kez okundu.
 

DAMARLARINDAKİ KANI KRİLETME

Isparta Ülkü Ocakaları Başkanı Akif Çapraz; Türkiye’de uyuşturucu kullanım yaşı 12’ye, uyuşturucudan ölüm yaşı ise 14’e düştüğüne dikkat çekti. Ocak Başkanı Çapraz yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; 'Tarih boyunca Türk Milleti değişik dönemlerde değişik coğrafyalarda farklı sosyal yapılar içersinde yer alsa da aile yapısını günümüze kadar taşımıştır.  Türk Töresinde aile, ülke,  devlet ve millet kavramları birbiriyle bütünleşmiş durumdadır. Aile, fert ile toplum arasındaki ilk temel köprüdür.'dedi. Başkan Çapraz;  İslam Dininde çocukların eğitiminden aileler sorumludur. “Her çocuk fıtrat üzerine doğar. Bu hal konuşma dönemine kadar devam eder. Onu ebeveyni yahudi, hristiyan, musrik veya Mecusi yapar (Müslim, Kader, 23/25) Teknolojik gelişmeler vasıtasıyla günümüzde çocuklarını milli ve manevi değerlerle yetiştirmek isteyen ailelere büyük görevler düşmektedir. Günümüzde gençlerimizin milli ve manevi değerlerimizden uzaklaşması sonucunda aile, devlet ve millet açısından en büyük tehlike ölüme götüren uyuşturucu adı verilen katildir. Türkiye’de uyuşturucu kullanım yaşının 12’ye, uyuşturucudan ölüm yaşının 14’e ve uyuşturucu tedavisi gören en küçük bağımlının yaşının 13’e düşmesi durumun ciddiyetini ortaya koymaktadır. Geleceğimizin ümidi gençlerimizi tuzağa düşüren ve ümitlerimizi azaltan uyuşturucu, dünya ekonomisinde de kara para akışına neden olmaktadır.  Türkiye uluslararası uyuşturucu kaçakçılığında bir geçiş ülkesi olmasının yanı sıra son yıllarda kullanımının da arttığı bir ülke olarak ön plana çıkmaktadır. Terör örgütü pkk’nın finansmanın büyük bir kısmını kaçakçılık ve uyuşturucu ticaretinden elde etmektedir.  Terör örgütü uyuşturucu ticaretini kendi sempatizanlarının işlettikleri alkollü eğlence mekânlarında yapmaktadırlar. Böylece hem milletimizi zehirlemektedirler hem de pkk’ya dolaylı olarak destek verdirmektedirler. Her bir genç kardeşimizin en büyük koruyucusu ailedir. Sağlıklı aile; sağlıklı gençlik, sağlık toplum, sağlıklı gelecek demektir. Türkiye’de uyuşturucu kullanım yaşı 12’ye, uyuşturucudan ölüm yaşı ise 14’e düştü. PKK’nın uyuşturucu ticaretinin her aşamasında yer aldığı, örgütün uyuşturucu ticaretinden büyük finansman sağladığı da kaydedildi. Verilere göre 1984-2013 yılları arasında güvenlik güçleri tarafından PKK’nın uyuşturucu ticareti ve uyuşturucu tarlalarına yönelik yapılan 377 operasyonda 4 ton 584 kilo eroin, 36 ton 550 kilo esrar, 17 milyon 958 bin 469 kök kenevir bitkisi, 4 ton 305 kilo bazmorfin, 22 kilo afyon sakızı, 710 kilo kokain, 344 bin 135 adet sentetik uyuşturucu, 27 bin 630 lt asetik anhidrit ve 4 adet imalathane ele geçirildiği kaydedildi. Yine PKK’ya yönelik uyuşturucu operasyonun bir adet büyük sığınak, bir adet uyuşturucu imalathanesi olarak kullanılan sığınak, 9 adet sığınak tarzı depoda ortaya çıkarıldığı belirtildi.    

Isparta Ülkü Ocakaları Başkanı Akif Çapraz; Türkiye’de uyuşturucu kullanım yaşı 12’ye, uyuşturucudan ölüm yaşı ise 14’e düştüğüne dikkat çekti.
Ocak Başkanı Çapraz yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; 'Tarih boyunca Türk Milleti değişik dönemlerde değişik coğrafyalarda farklı sosyal yapılar içersinde yer alsa da aile yapısını günümüze kadar taşımıştır. 
Türk Töresinde aile, ülke,  devlet ve millet kavramları birbiriyle bütünleşmiş durumdadır. Aile, fert ile toplum arasındaki ilk temel köprüdür.'dedi. Başkan Çapraz; 
İslam Dininde çocukların eğitiminden aileler sorumludur. “Her çocuk fıtrat üzerine doğar. Bu hal konuşma dönemine kadar devam eder. Onu ebeveyni yahudi, hristiyan, musrik veya Mecusi yapar (Müslim, Kader, 23/25) Teknolojik gelişmeler vasıtasıyla günümüzde çocuklarını milli ve manevi değerlerle yetiştirmek isteyen ailelere büyük görevler düşmektedir. Günümüzde gençlerimizin milli ve manevi değerlerimizden uzaklaşması sonucunda aile, devlet ve millet açısından en büyük tehlike ölüme götüren uyuşturucu adı verilen katildir.
Türkiye’de uyuşturucu kullanım yaşının 12’ye, uyuşturucudan ölüm yaşının 14’e ve uyuşturucu tedavisi gören en küçük bağımlının yaşının 13’e düşmesi durumun ciddiyetini ortaya koymaktadır.
Geleceğimizin ümidi gençlerimizi tuzağa düşüren ve ümitlerimizi azaltan uyuşturucu, dünya ekonomisinde de kara para akışına neden olmaktadır.  Türkiye uluslararası uyuşturucu kaçakçılığında bir geçiş ülkesi olmasının yanı sıra son yıllarda kullanımının da arttığı bir ülke olarak ön plana çıkmaktadır. Terör örgütü pkk’nın finansmanın büyük bir kısmını kaçakçılık ve uyuşturucu ticaretinden elde etmektedir.  Terör örgütü uyuşturucu ticaretini kendi sempatizanlarının işlettikleri alkollü eğlence mekânlarında yapmaktadırlar. Böylece hem milletimizi zehirlemektedirler hem de pkk’ya dolaylı olarak destek verdirmektedirler.
Her bir genç kardeşimizin en büyük koruyucusu ailedir.
Sağlıklı aile; sağlıklı gençlik, sağlık toplum, sağlıklı gelecek demektir.

Türkiye’de uyuşturucu kullanım yaşı 12’ye, uyuşturucudan ölüm yaşı ise 14’e düştü.

PKK’nın uyuşturucu ticaretinin her aşamasında yer aldığı, örgütün uyuşturucu ticaretinden büyük finansman sağladığı da kaydedildi. Verilere göre 1984-2013 yılları arasında güvenlik güçleri tarafından PKK’nın uyuşturucu ticareti ve uyuşturucu tarlalarına yönelik yapılan 377 operasyonda 4 ton 584 kilo eroin, 36 ton 550 kilo esrar, 17 milyon 958 bin 469 kök kenevir bitkisi, 4 ton 305 kilo bazmorfin, 22 kilo afyon sakızı, 710 kilo kokain, 344 bin 135 adet sentetik uyuşturucu, 27 bin 630 lt asetik anhidrit ve 4 adet imalathane ele geçirildiği kaydedildi. Yine PKK’ya yönelik uyuşturucu operasyonun bir adet büyük sığınak, bir adet uyuşturucu imalathanesi olarak kullanılan sığınak, 9 adet sığınak tarzı depoda ortaya çıkarıldığı belirtildi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.