Daire müdürleri meclise sunum yapacak

GÜNDEM 08.11.2020 - 23:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1719+ kez okundu.
 

Daire müdürleri meclise sunum yapacak

Daire müdürleri meclise sunum yapacak
Isparta Belediyesinin 2021 yılı Performans Programı ile 2021 Mali Yılı Bütçesinin görüşmeleri yarın itibariyle başlayacak. Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Hafta içinde 29 Daire Müdürümüz Mecliste çalışmalarını anlatacak. Son kararı Cuma günü vereceğiz” dedi.    Belediye Meclisi’nin ‘Bütçe Ayı’ olarak bilinen Kasım ayı toplantıları devam ediyor. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen söz konusu toplantıların Cuma günkü bölümünde gündemdeki maddelerin ikisi hariç diğerleri görüşülerek karara bağlandı. Bilindiği gibi, Belediye Meclislerinin Kasım aylarında Bütçe konusunu karara bağlamak için 20 defa toplanma hakkı bulunuyor. KOMİSYON ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR Meclis gündeminin birinci maddesinde bulunan; 2021 Yılı Performans Programı ile ikinci maddesinde bulunan 2021 Mali Yılı Bütçesinin görüşmeleri konusunda Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Fahretdin Gözgün meclis üyelerini bilgilendirdi ve her iki konuda da komisyonun çalışmalarının sürdüğünü belirterek, her iki konunun da önümüzdeki hafta meclise sunulacağını söyledi. BAŞDEĞİRMEN; “BELEDİYEMİZE BAĞLI 29 MÜDÜRLÜK SUNUM YAPACAK” Meclis üyelerine hitaben konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki, daha önceki yıllarda bilindiği gibi sadece Performans Programı ile ilgili Mecliste sunum yapılıyordu. Şimdi ise, hem performans hem bütçe konusunda sunum yapılacak. Pazartesi gününden itibaren başlamak üzere Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Belediyemiz bünyesindeki 29 Daire Müdürü gelip burada sunum yapacak ve bugüne kadar yaptıkları ve bundan sonra yapacaklarını mecliste sizlere anlatacaklar. Sizler de, tüm daire müdürlerimize merak ettiğiniz tüm soruları sorarak bilgilendirilmiş olacaksınız. “BÜTÇE VE PERFORMANS PROGRAMI CUMA GÜNÜ KARARA BAĞLANACAK” Önümüzdeki haftanın 4 günü yani Cuma gününe kadar bu sunumlar devam edecek. Cuma günü ise gerek 2021 Yılı Performans Programı gerekse 2021 Mali Yılı Bütçesine son halini verip burada hep birlikte karara bağlayacağız” dedi.
Daire müdürleri meclise sunum yapacak

Isparta Belediyesinin 2021 yılı Performans Programı ile 2021 Mali Yılı Bütçesinin görüşmeleri yarın itibariyle başlayacak. Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Hafta içinde 29 Daire Müdürümüz Mecliste çalışmalarını anlatacak. Son kararı Cuma günü vereceğiz” dedi. 

 

Belediye Meclisi’nin ‘Bütçe Ayı’ olarak bilinen Kasım ayı toplantıları devam ediyor. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen söz konusu toplantıların Cuma günkü bölümünde gündemdeki maddelerin ikisi hariç diğerleri görüşülerek karara bağlandı. Bilindiği gibi, Belediye Meclislerinin Kasım aylarında Bütçe konusunu karara bağlamak için 20 defa toplanma hakkı bulunuyor.

KOMİSYON ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Meclis gündeminin birinci maddesinde bulunan; 2021 Yılı Performans Programı ile ikinci maddesinde bulunan 2021 Mali Yılı Bütçesinin görüşmeleri konusunda Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Fahretdin Gözgün meclis üyelerini bilgilendirdi ve her iki konuda da komisyonun çalışmalarının sürdüğünü belirterek, her iki konunun da önümüzdeki hafta meclise sunulacağını söyledi.

BAŞDEĞİRMEN; “BELEDİYEMİZE BAĞLI

29 MÜDÜRLÜK SUNUM YAPACAK”

Meclis üyelerine hitaben konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki, daha önceki yıllarda bilindiği gibi sadece Performans Programı ile ilgili Mecliste sunum yapılıyordu. Şimdi ise, hem performans hem bütçe konusunda sunum yapılacak. Pazartesi gününden itibaren başlamak üzere Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Belediyemiz bünyesindeki 29 Daire Müdürü gelip burada sunum yapacak ve bugüne kadar yaptıkları ve bundan sonra yapacaklarını mecliste sizlere anlatacaklar. Sizler de, tüm daire müdürlerimize merak ettiğiniz tüm soruları sorarak bilgilendirilmiş olacaksınız.

“BÜTÇE VE PERFORMANS PROGRAMI

CUMA GÜNÜ KARARA BAĞLANACAK”

Önümüzdeki haftanın 4 günü yani Cuma gününe kadar bu sunumlar devam edecek. Cuma günü ise gerek 2021 Yılı Performans Programı gerekse 2021 Mali Yılı Bütçesine son halini verip burada hep birlikte karara bağlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.