CUMARTESİ GÜNÜ ISPARTA'DA HANGİ MAHALLEDE HANGİ PAZAR AÇIK?

GÜNDEM 05.05.2021 - 21:49, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3251+ kez okundu.
 

CUMARTESİ GÜNÜ ISPARTA'DA HANGİ MAHALLEDE HANGİ PAZAR AÇIK?

CUMARTESİ GÜNÜ ISPARTA'DA HANGİ MAHALLEDE HANGİ PAZAR AÇIK?
İçişleri Bakanlığı, Pazar yerlerinin açılmasına karar verdi. Tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs'a denk gelen Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze-meyve ile fide satışı yapan pazaryerleri açık olacak. Isparta’da da valilik tarafından 8-15 Mayıs Cumartesi günleri 6 pazarın açık olmasına izin verildi. Buna göre Isparta’da Salı Pazarı, Çarşamba Pazarı, Halıkent Pazarı, Cuma Pazarı, Çünür Pazarı Işıkkent Pazarı’nın kurulmasına karar verildi. 8-15 Mayıs Cumartesi günleri vatandaşların ikametlerine en yakın pazaryerine gidip gelebilmelerine izin verilecek. Cumartesi günleri kurulacak pazarlarda sadece yaş sebze/meyve ile fide satılabilecek, temizlik ürünleri, giyim, züccaciye, oyuncak, süs eşyası, çanta vb. ürünlerin satışına ise izin verilmeyecek. Pazar yerlerinde sergi ve tezgahlar arasında en az 3 metre olacak şekilde mesafe bırakılacak. Her bir pazar yerinde gerekli kontrolleri yapmak için başta zabıta olmak üzere yeterli sayıda personel görevlendirilecek, görevlendirilen personel tarafından pazaryerlerinin içerisinde yoğunluk oluşmaması için gerekli tedbirler alınacak. Başta zabıta görevliler ve kolluk kuvvetleri olmak üzere denetim ekiplerince bu hususa ilişkin gerekli kontrol faaliyetleri eksiksiz yerine getirilecek.
CUMARTESİ GÜNÜ ISPARTA'DA HANGİ MAHALLEDE HANGİ PAZAR AÇIK?

İçişleri Bakanlığı, Pazar yerlerinin açılmasına karar verdi.

Tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs'a denk gelen Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze-meyve ile fide satışı yapan pazaryerleri açık olacak.

Isparta’da da valilik tarafından 8-15 Mayıs Cumartesi günleri 6 pazarın açık olmasına izin verildi. Buna göre Isparta’da Salı Pazarı, Çarşamba Pazarı, Halıkent Pazarı, Cuma Pazarı, Çünür Pazarı Işıkkent Pazarı’nın kurulmasına karar verildi.

8-15 Mayıs Cumartesi günleri vatandaşların ikametlerine en yakın pazaryerine gidip gelebilmelerine izin verilecek.

Cumartesi günleri kurulacak pazarlarda sadece yaş sebze/meyve ile fide satılabilecek, temizlik ürünleri, giyim, züccaciye, oyuncak, süs eşyası, çanta vb. ürünlerin satışına ise izin verilmeyecek.

Pazar yerlerinde sergi ve tezgahlar arasında en az 3 metre olacak şekilde mesafe bırakılacak.

Her bir pazar yerinde gerekli kontrolleri yapmak için başta zabıta olmak üzere yeterli sayıda personel görevlendirilecek, görevlendirilen personel tarafından pazaryerlerinin içerisinde yoğunluk oluşmaması için gerekli tedbirler alınacak.

Başta zabıta görevliler ve kolluk kuvvetleri olmak üzere denetim ekiplerince bu hususa ilişkin gerekli kontrol faaliyetleri eksiksiz yerine getirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.