CHP İL KONGRESİ 16 ŞUBAT’TA YAPILACAK

GÜNDEM 12.02.2020 - 11:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2485+ kez okundu.
 

CHP İL KONGRESİ 16 ŞUBAT’TA YAPILACAK

CHP İL KONGRESİ 16 ŞUBAT’TA YAPILACAK
 Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi, İl kongrelerinin takvimini belirlemesiyle Isparta İl Kongresi 16 Şubat’ta yapılacak. CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, kongre süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, kongre süreci ile ilgili konuştu, adaylık süreci konusunda önemli açıklamalarda bulundu. İl Başkanlığında tek adaylık konusuna açıklık getirdi. Kürkçü, “İlçe kongrelerimizi bitirdik 16 Şubat’ta Süleyman Demirel Kongre merkezinde il kongremiz var saat 10.00’da bu kongrelerle ilgili davetiyeleri vermeye gittim Ankara’ya Genel Başkan yardımcılarımızla görüştük mümkün oldukça tek liste halinde adaylıklara gidiliyor biliyorsunuz ki İstanbul, İzmir, Ankara tek adaya düşürüldü çift aday olan yerlerde de kırgınlık küskünlük yaşanmasını istemiyorlar. Isparta’da da ben arkadaşlarıma söyledim tek adayla gidelim diye hepinizde yönetimde olun dedik fakat 3-4 arkadaşımız bizler şansımızı deneyeceğiz dediler o zaman aday olabilmek için bizlere kongre delegelerinin yüzde 10 imzasının gerektiğini bu imzalarla aday gösteriliyor bizde 25 delegenin imzanı alan herkes aday olabilir aday sayısı şuanda 4 arkadaşımız var  Yalım Halıcı,  Zafer Sağlam, İzzet Beydoğan, Mustafa Aslan şimdiye kadar kendilerinin aday olduklarını söyleyen arkadaşlarımız.” dedi  
CHP İL KONGRESİ 16 ŞUBAT’TA YAPILACAK

 Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi, İl kongrelerinin takvimini belirlemesiyle Isparta İl Kongresi 16 Şubat’ta yapılacak. CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, kongre süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, kongre süreci ile ilgili konuştu, adaylık süreci konusunda önemli açıklamalarda bulundu. İl Başkanlığında tek adaylık konusuna açıklık getirdi. Kürkçü, “İlçe kongrelerimizi bitirdik 16 Şubat’ta Süleyman Demirel Kongre merkezinde il kongremiz var saat 10.00’da bu kongrelerle ilgili davetiyeleri vermeye gittim Ankara’ya Genel Başkan yardımcılarımızla görüştük mümkün oldukça tek liste halinde adaylıklara gidiliyor biliyorsunuz ki İstanbul, İzmir, Ankara tek adaya düşürüldü çift aday olan yerlerde de kırgınlık küskünlük yaşanmasını istemiyorlar. Isparta’da da ben arkadaşlarıma söyledim tek adayla gidelim diye hepinizde yönetimde olun dedik fakat 3-4 arkadaşımız bizler şansımızı deneyeceğiz dediler o zaman aday olabilmek için bizlere kongre delegelerinin yüzde 10 imzasının gerektiğini bu imzalarla aday gösteriliyor bizde 25 delegenin imzanı alan herkes aday olabilir aday sayısı şuanda 4 arkadaşımız var  Yalım Halıcı,  Zafer Sağlam, İzzet Beydoğan, Mustafa Aslan şimdiye kadar kendilerinin aday olduklarını söyleyen arkadaşlarımız.” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.