ÇELİK KONSTRÜKSİYON YAPILARIN ADRESİ SARSILMAZ ÇELİK METAL

GÜNDEM 19.08.2020 - 23:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2572+ kez okundu.
 

ÇELİK KONSTRÜKSİYON YAPILARIN ADRESİ SARSILMAZ ÇELİK METAL

ÇELİK KONSTRÜKSİYON YAPILARIN ADRESİ SARSILMAZ ÇELİK METAL
Profesyonel çalışma anlayışını hedefleyen Sarsılmaz çelik metal sanayi, yaptığı ve yapacağı çalışmalara çelik ve çelik konstrüksiyon sektörüne hizmet etmeyi amaçlamıştır. Kısa sürede yaptığımız çalışmalara sektörde yer edinen firmamız kalite ve güvenin adresi olmuştur. İMALATLARIMIZ MÜŞTERİLERİN TALEBİNE GÖRE ŞEKİLLENİR Isparta'da adından sık sık söz ettiren Sarsılmaz Çelik Metal; Çelik Konstrüksiyon, çelik çatı ve çelik konstrüksiyon sektörüne hizmet vermeye devam ediyor. Sarsılmaz çelik yapı kısa sürede yaptığı çelik konstrüksiyon yapılar ve çelik çatı çalışmalarıyla sektörde iyi bir yer edindi. Paslanmaz; galvanizli ve karbon çelik konstrüksiyon imalatları müşteri talebine göre şekillenir. Sarsılmaz yapı çelik konstrüksiyon yapılarda depo binaları, hangarlar, ofis binaları, sundurma, yaşam üniteleri, yakıt tankları, temiz su tankları, yeraltı ve yerüstü pis su tankları, yangın suyu tankları ve müşteri istekleri doğrultusunda her türlü çelik yapı imalat ve montajı bünyemizdeki profesyonel ekibimizle hizmetinizdeyiz. Her projenin kendi özel durumuna göre tercih edilebilecek yüksek mukavemetleri yanında mükemmel mimari görünüşleri ile Çatı ve Cephe Kaplama Trapezleri, Kenet Sistem, Sandviç Panel Sistemleri’nin yüksek kalite ile imalat ve montajı Kazı, hafriyat ve temel inşaatı işleri, bina inşaatı, renovasyon, altyapı inşaatı - arıtma tesisleri, su ve kanalizasyon sistemleri gibi betonarme yapılarda ihtiyacınız olan tüm çözümleri sunuyor. Endüstri Meslek Lisesi karşısında hizmet veren Sarsılmaz Metal, son günlerde ilginin arttığı villa, bahçe evi sektöründe de faaliyet gösteriyor. Sarsılmaz Metal, anahtar teslim inşaat işleri de yapacak. Bilgi için: 0246 500 42 32 0552 331 84 42
ÇELİK KONSTRÜKSİYON YAPILARIN ADRESİ SARSILMAZ ÇELİK METAL

Profesyonel çalışma anlayışını hedefleyen Sarsılmaz çelik metal sanayi, yaptığı ve yapacağı çalışmalara çelik ve çelik konstrüksiyon sektörüne hizmet etmeyi amaçlamıştır. Kısa sürede yaptığımız çalışmalara sektörde yer edinen firmamız kalite ve güvenin adresi olmuştur.

İMALATLARIMIZ MÜŞTERİLERİN TALEBİNE GÖRE ŞEKİLLENİR

Isparta'da adından sık sık söz ettiren Sarsılmaz Çelik Metal; Çelik Konstrüksiyon, çelik çatı ve çelik konstrüksiyon sektörüne hizmet vermeye devam ediyor. Sarsılmaz çelik yapı kısa sürede yaptığı çelik konstrüksiyon yapılar ve çelik çatı çalışmalarıyla sektörde iyi bir yer edindi. Paslanmaz; galvanizli ve karbon çelik konstrüksiyon imalatları müşteri talebine göre şekillenir.

Sarsılmaz yapı çelik konstrüksiyon yapılarda depo binaları, hangarlar, ofis binaları, sundurma, yaşam üniteleri, yakıt tankları, temiz su tankları, yeraltı ve yerüstü pis su tankları, yangın suyu tankları ve müşteri istekleri doğrultusunda her türlü çelik yapı imalat ve montajı bünyemizdeki profesyonel ekibimizle hizmetinizdeyiz.

Her projenin kendi özel durumuna göre tercih edilebilecek yüksek mukavemetleri yanında mükemmel mimari görünüşleri ile Çatı ve Cephe Kaplama Trapezleri, Kenet Sistem, Sandviç Panel Sistemleri’nin yüksek kalite ile imalat ve montajı Kazı, hafriyat ve temel inşaatı işleri, bina inşaatı, renovasyon, altyapı inşaatı - arıtma tesisleri, su ve kanalizasyon sistemleri gibi betonarme yapılarda ihtiyacınız olan tüm çözümleri sunuyor.

Endüstri Meslek Lisesi karşısında hizmet veren Sarsılmaz Metal, son günlerde ilginin arttığı villa, bahçe evi sektöründe de faaliyet gösteriyor. Sarsılmaz Metal, anahtar teslim inşaat işleri de yapacak.

Bilgi için: 0246 500 42 32

0552 331 84 42

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.